Hur väljer jag standardspråk för mitt Dropbox-teamkonto?

Uppdaterat Oct 02, 2023

Om du är administratör i ett Dropbox-teamkonto kan du ändra standardspråk för ditt team i Dropbox. Om du byter standardspråk för ditt team tillämpas ändringen i hela Dropbox.

• Inbjudningar till nya teammedlemmar visas på ditt valda standardspråk.
  • Nya teammedlemmars konton konfigureras på standardspråket.
  • Teamets aktivitetsrapport visas på teamets standardspråk.

Enskilda teammedlemmar, inklusive administratören, kan alltid ändra språkinställningarna utan att det påverkar teamets standardinställningar för språk.

Ändra ditt teams språkinställningar:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Adminkonsolen på sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på fliken Inställningar.
  4. Klicka på Teamprofil under Konto.
  5. Klicka på ändra bredvid Standardspråk.
  6. Välj standardspråk i popup-fönstret.