{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hitta administratören i ett Dropbox Business-team

Din administratör är medlem i ett Dropbox Business-konto och är vanligtvis också anställd på företaget. Administratörer kan hjälpa till med de flesta problem du kan råka på i Dropbox, inklusive återställning av lösenord och att bjuda in nya teammedlemmar.

Jag behöver hitta en administratör men jag kan inte logga in till Dropbox

Om du har problem med att logga in kan Dropbox support inte återställa lösenord åt dig. I stället kan du försöka kontakta följande:

• Företagets helpdesk
  • Företagets IT-avdelning
  • Företagets ledningsgrupp

Jag behöver hitta en administratör och jag kan logga in till Dropbox

Om det fortfarande inte går att logga in på Dropbox, visa dina administratörer med dessa steg:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på teamnamnet längst ner på skärmen.
  3. Klicka på Grupper och medlemmar.
  4. Klicka på Medlemmar.

En lista med administratörer för Dropbox Business-teamet visas längst upp på sidan.