Hitta administratören i ett Dropbox Business-team

Din administratör är medlem i ett Dropbox Business-konto och är vanligtvis också anställd på företaget. Administratörer kan hjälpa till med de flesta problem du kan råka på i Dropbox, inklusive återställning av lösenord och att bjuda in nya teammedlemmar.

Jag behöver hitta en administratör men jag kan inte logga in till Dropbox

Om du har problem med att logga in kan Dropbox support inte återställa lösenord åt dig. I stället kan du försöka kontakta följande:

• Företagets helpdesk
  • Företagets IT-avdelning
  • Företagets ledningsgrupp

Jag behöver hitta en administratör och jag kan logga in till Dropbox

Om det fortfarande inte går att logga in på Dropbox, visa dina administratörer med dessa steg:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på teamets namn längst ner till vänster
  3. Klicka på Grupper och medlemmar.
  4. Klicka på Medlemmar.

En lista med administratörer för Dropbox Business-teamet visas längst upp på sidan.