Hur du går med i ett Dropbox-team

Uppdaterat Feb 21, 2024
Den här artikeln förklarar hur du går med i ett Dropbox-team. Om du istället vill länka ditt teamkonto till ditt personliga Dropbox-konto kan du lära dig hur du länkar två Dropbox-konton eller växlar mellan konton.
highlight icon

Obs! Du kan bara gå med i ett Dropbox-team med ett Dropbox-konto. Om du vill lämna ett Dropbox-team, kontakta en administratör och be dem ta bort dig från teamet.

Hur du accepterar en Dropbox-teaminbjudan

Administratörer kan bjuda in dig till sitt Dropbox-team via e-post eller en teaminbjudningslänk. Följ instruktionerna nedan baserat på vilken typ av inbjudan du fått.

Om du fått en mejlinbjudan

Gör så här om du vill tacka ja till en inbjudan du har fått via mejl:

1. Öppna e-postinbjudan du fick med ämnesraden ”Du är inbjuden att gå med i [Dropbox-teamets namn]-teamet på Dropbox”.
  2. Klicka på Gå med i teamet för att gå med i teamet med Dropbox-kontot som är kopplat till din e-postadress, eller klicka på Skapa konto om du inte har ett Dropbox-konto ännu.
  3. Följ anvisningarna för att överföra ditt befintliga konto till ett Dropbox-teamkonto eller för att skapa ett nytt Dropbox-konto.
highlight icon

Obs! Om du inte vill gå med i teamet med ditt befintliga personliga Dropbox-konto ber du administratören att avbryta och skicka inbjudan igen till en annan e-postadress.

Om du fått en teaminbjudningslänk

Så här accepterar du en inbjudan via inbjudningslänk:

1. Klicka på länken för teaminbjudan som skickats till dig.
  2. Logga in med ditt Dropbox-konto eller skapa ett nytt konto.
highlight icon

Obs: För att gå med i ett Dropbox-team med ditt befintliga Dropbox-konto måste du följa anvisningarna för att överföra ditt konto till ett Dropbox-teamkonto.

1. Klicka på Godkänn inbjudan.

Titta på denna video för mer information om hur du kommer igång som Dropbox-teammedlem.

Vad händer med min prenumeration om jag går med i ett Dropbox-team med ett befintligt Dropbox-konto?

Om du uppgraderar eller övergår från Dropbox Plus eller Professional till Dropbox Standard, Advanced eller Enterprise avslutas din Plus- eller Professional-prenumeration omedelbart. Eventuell kvarvarande kredit i Plus- eller Professional-prenumerationen återbetalas till den ursprungliga betalningsmetoden. Varje ägare av ett enskilt Dropbox-konto kan hålla koll på den här informationen på kontots betalningssida.

Om den automatiska återbetalningen av någon orsak inte går igenom (t.ex. ett utgånget kreditkort) meddelar vi kontots ägare per e-post.