Överför ett befintligt konto i Dropbox Basic eller Plus till Dropbox Business

Några saker som är bra att göra innan du överför ett befintligt konto till ett Dropbox Business-team:

• Verifiera att alla filer och mappar du vill överföra finns i din Dropbox
  • Ta bort filer och mappar du inte vill överföra till ett Dropbox Business-team

När det är klart verifierar du mejladressen och går med i teamet i Dropbox Business. Varje Dropbox-konto är kopplat till en mejladress, vilket gör det möjligt att verifiera din identitet och ta emot meddelanden om ditt konto.

Tacka ja till inbjudan och gå med i ett team

1. Titta i inkorgen efter inbjudan att gå med i organisationens Dropbox Business-team. Klicka på Gå med i teamet i mejlet.
  2. Om det behövs loggar du in med användarnamn och lösenord på ditt befintliga Dropbox-konto.
  3. Bestäm vart du vill flytta filer och mappar i din nuvarande Dropbox.
  4. Om de flesta filerna är jobbrelaterade, välj Gå med i [Dropbox Business-team]. Följ anvisningarna nedan om de flesta filerna är personliga.
  5. Alla filer i din Dropbox överförs till ditt Dropbox Business-konto och du får åtkomst till dem genom att hämta Dropbox-klienten eller gå till dropbox.com.

Om de flesta filerna är personliga, välj Behåll separat ... och följ sedan dessa steg:

1. Ange en annan mejladress och ett annat lösenord till ditt nya personliga Dropbox-konto.
  2. Godkänn Dropbox villkor och klicka på Bekräfta.
  3. Verifiera vid behov mejladressen (sök i inkorgen till den mejladress du angav och klicka på knappen i mejlet).
  4. Alla filer i ditt Dropbox-konto överförs till ditt personliga Dropbox-konto och du får åtkomst till dem genom att hämta Dropbox-klienten eller gå till dropbox.com.

Team som kräver samlad inloggning

Om företaget har aktiverat samlad inloggning (SSO) gör du på liknande sätt. Du ombeds dock även att logga in till din SSO-leverantör som använder jobbets mejladress och lösenord. Om du har problem med att logga in på någon annan sida än dropbox.com, kontakta Dropbox Business-teamets administratör.

Vad händer med min Plus-prenumeration när jag uppgraderar till Dropbox Business?

Om du uppgraderar eller övergår från Dropbox Plus till Dropbox Business avslutas din Pro-prenumeration omedelbart. Eventuell kvarvarande kredit i Plus-prenumerationen återbetalas till den ursprungliga betalningsmetoden. Varje ägare av ett enskilt Dropbox-konto kan spåra den här informationen på kontots betalningssida.

Om den automatiska återbetalningen av någon orsak inte går igenom (t.ex. ett utgånget kreditkort) meddelar vi kontots ägare per e-post.