{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gå med i ett team via en medlemskapsförfrågan

Med medlemskapsförfrågningar kan administratörer enkelt lägga till medlemmar i ett team. Med medlemskapsförfrågningar kan blivande medlemmar be att få gå med i ett Dropbox Business-team eller ett kostnadsfritt team och teamets administratör kan sedan godkänna förfrågan.

Avsnitt i den här artiklen:

Hur går jag med i ett team med en medlemskapsbegäran?

Med medlemskapsförfrågningar kan vilken Dropbox-användare som helst med en verifierad mejladress i företagets domän be om att gå med i ett team.

Om du skapat en personlig Dropbox med en personlig mejladress gör du så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Team.
  3. Ange din jobbmejladress (om du har en sådan) och klicka på knappen Kom igång .
    • Finns det ett team i den domän du angav blir du tillfrågad om att gå med i det.

Om du skapat din personliga Dropbox med en jobbmejladress gör du så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Team.
  3. Om ett team redan har skapats i domänen visas ett meddelande om att Gå med i teamet.
    • Obs: Du måste vänta tills administratören har godkänt din förfrågan om att gå med (om den inställningen är aktiverad för det team du försöker gå med i).

Specifik information om Dropbox Business-team

Om det finns ett Dropbox Business-team i ett företags domän kan användare av Dropbox Basic och Plus be om att gå med i teamet. Finns det fler än ett team i en domän kan användare se alla tillgängliga team, men kan endast gå med i ett av dessa.

När en användare ber att få gå med i ett Dropbox Business-team skickas en mejlförfrågan till administratören för Dropbox Business-teamet, som kan godkänna eller avslå förfrågan. Godkänner administratören denna förfrågan men teamet inte har tillräckligt många outnyttjade licenser faktureras teamet för ytterligare en licens.

Administratörer för Dropbox Business kan även godkänna eller avslå alla väntande förfrågningar under fliken Medlemmar i adminkonsolen.

Ändra inställningar för medlemskapsbegäran i ett Dropbox Business-team

Som teamadministratör för ett Dropbox Business-konto kan du ange hur medlemmar kan hitta och gå med i teamet:

1. Logga in på dropbox.com med inloggningsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Administratörskonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Medlemskap.
  5. Välj hur användare kan hitta och gå med i teamet.

Specifik information om Dropbox kostnadsfria team

Om det inte finns något Dropbox Business-team under ett företags domännamn kan användare av Dropbox Basic och Plus gå med i, eller be att få gå med i, befintliga team under fliken Team . Dessa användare kan även skapa ett team.

Ändra inställningar för medlemskapsbegäran i ett kostnadsfritt Dropbox-team

Som teamadministratör för ett kostnadsfritt Dropbox-team kan du ange hur medlemmar kan gå med i teamet:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Team.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Växla Inställningar för godkännande av medlemskap.