Dropbox Business-planer

Under föregående år hade ert team tillgång till funktionerna i Dropbox Business Advanced-planen. Nu är det dags att välja vilken plan som är rätt för dig och teamet.

Vi erbjuder den rätta planen för er verksamhet, oavsett verksamhetens storlek eller behov. Som befintlig kund ser planerna Standard och Advanced lite annorlunda ut för er:

Mer information om funktioner och prissättning för respektive Dropbox Business-plan.

Välj plan

Vill ni ändra planen måste ni göra det före nästa förnyelsedatum. Gör ni ingenting uppgraderas teamet till Advanced-planen vid ert förnyelsedatum för 2018. Läs om var du hittar förnyelsedatumet.

Läs mer om dessa ändringar och delta i diskussionen i Dropbox community.

Ändra plan

Kontrollera eller ändra planen om ni betalar med kontokort:

1. Klicka på Välj plan nu i mejlet ni har fått om förnyelse. Eller klicka på Åtgärda nu i bannern högst upp i adminkonsolen.
  2. Klicka på Välj plan.
    • Klicka på Fortsätt med Advanced om ni vill behålla Advanced-planen.
    • Klicka på Läs om andra alternativ om ni vill gå över till Standard-planen. Välj sedan Standard.
  3. Klicka på Gå till planöversikt.
  4. Klicka på Bekräfta plan.

Svara på mejlet ni har fått om ni betalar via banköverföring och vill ändra planen.

Advanced-planen

Väljer teamet Advanced-planen i Dropbox Business får teamet fortfarande tillgång till adminfunktioner som samlad inloggning, domänverifiering och godkännande av enheter. Teamet får även så mycket lagringsutrymme ni behöver.

Advanced-planen kostar mer än Standard-planen. Det kan bli en prisökning om ni väljer Advanced-planen. Som befintlig kund är dock ert pris lägre än det utannonserade priset.

Standard-planen

Väljer teamet Standard-planen får teamet fortfarande tillgång till många av våra Business-funktioner. Som befintlig kund får teamet också 10 TB lagringsutrymme och inga API-begränsningar.

Mitt team faktureras årligen – när träder de nya planerna i kraft?

Faktureras teamet årligen börjar den nya planen gälla vid nästa förnyelsedatum.

Exempel: om ditt förnyelsedatum är 31 december träder din nya plan i kraft 31 december 2018. Fram till detta datum förblir din befintliga plan densamma, utan ändringar av prissättning eller lagringsutrymme.

Mitt team faktureras månatligen – när träder de nya planerna i kraft?

Faktureras teamet månatligen börjar den nya planen gälla från och med datumet i mejlet ni har fått. Fram till det datumet är er befintliga plan densamma, utan förändringar av pris eller lagringsutrymme.

Hur får jag reda på att mitt teams konto ska förnyas?

Du får meddelande om det från Dropbox i god tid före förnyelsedatumet. Du får flera påminnelser från oss, inklusive:

• Meddelanden direkt i Dropbox adminkonsol
  • Mejl till den mejladress som är kopplad till ditt Dropbox Business-konto

Obs!: Ert kontos teamadministratör kan vid behov ändra mejladressen som är knuten till kontot.

Vilka funktioner finns tillgängliga i respektive Dropbox Business-plan?

Standard

Avancerad

Enterprise

Utbildning

Delnings- och filkontroller
Delning –administrativa delningskontroller
Delning –teammedlemskontroller
Utökad versionshistorik 120 dagar 120 dagar 120 dagar 120 dagar
Innehållshanterare

Grundfunktioner

Konto- och teamhantering
Olika administratörsnivåer
Förbättrade granskningsloggar
Logga in som användare
Kontoåtkomst
Obligatorisk tvåstegsverifiering
Samlad inloggning (SSO)
Active Directory Connector
Användarhantering
Grupper och administratörskontroller för grupper
Återställning av borttagna användare
Inaktivering av användare
Enhetshantering
Fjärradering
Enhetssynlighet

Grundfunktioner

Grundfunktioner

Godkännande av enheter
API för enheter
Enterprise Mobility Management (EMM)
Nätverkskontroll
Domänägarskap
Domänverifiering och tvingande inbjudan
Domäninsikter och kontotillägg
Övriga funktioner
Dropbox Paper
Se vem som har tittat på en delad fil
Fulltextsökning
Mobil åtkomst
Mobila offline-mappar
Dokumentskanner
Service och support
Fullständig mejlsupport
Live chattsupport
Telefonsupport