{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Kopplade konton och mappsökvägar

Visa instruktioner för:

Macintosh

Dropbox-klienten har stöd för samtidig användning av både personliga Dropbox-konton och Dropbox företagskonton. För att ge stöd för detta måste klienten ändra namn på de (nu flera) Dropbox-mapparna lokalt för att tydliggöra vilken som är vilken. Tidigare hade Dropbox-användare på en dator bara det här i hemmappen när de installerade Dropbox:

Dropbox

Nu kan de ha det här om de har kopplat sina personliga konton och företagskonton:

Dropbox (personlig)
Dropbox (<BUSINESS_NAME>)

Obs! ”Personlig” kan översättas.

När användaren kopplar ett andra konto skapar vi för befintliga klienter också en dold symbolisk länk i Windows på den gamla Dropbox-platsen som pekar till det första kontot som kopplades. T.ex.

Dropbox -> /Användare/<USERNAME>/Dropbox (<BUSINESS_NAME>)
Dropbox (<BUSINESS_NAME>)
Dropbox (personlig)

Det betyder att Dropbox-mappen flyttades till Dropbox (<BUSINESS_NAME>), där <BUSINESS_NAME> är namnet på Dropbox Business-kontot och den symboliska länken vid Dropbox-punkterna vid den nya märkta mappen.

Win7/Win8/Win10

Dropbox-klienten har stöd för samtidig användning av både personliga Dropbox-konton och Dropbox företagskonton. För att ge stöd för detta måste klienten ändra namn på de (nu flera) Dropbox-mapparna lokalt för att tydliggöra vilken som är vilken. Tidigare hade Dropbox-användare på en dator bara det här i hemmappen när de installerade Dropbox:

Dropbox

Nu kan de ha det här om de har kopplat sina personliga konton och företagskonton:

Dropbox (personlig)
Dropbox (<BUSINESS_NAME>)

Obs! ”Personlig” kan översättas.

När användaren kopplar ett andra konto skapar vi för befintliga klienter också en dold knutpunkt i Windows på den gamla Dropbox-platsen som pekar till det första kontot som kopplades. T.ex.

Dropbox -> C:\Users\<USERNAME>\Dropbox (<BUSINESS_NAME>)
Dropbox (<BUSINESS_NAME>)
Dropbox (personlig)

Det betyder att Dropbox-mappen flyttades till Dropbox (<BUSINESS_NAME>), där <BUSINESS_NAME> är namnet på Dropbox Business-kontot och knutpunkten vid Dropbox pekar på den här nya märkta mappen.