{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Lösenordskontroll för Dropbox Business

Med lösenordskontroll kan teamadministratörer skydda Dropbox Business-kontot genom att kräva att gruppmedlemmarna väljer starka lösenord. Lösenordskontroll är tillgängligt för team med Dropbox Business-planerna Education, Advanced och Enterprise.

Aktivera lösenordskontroll:

1. Logga in på dropbox.com med administratörskontot.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Lösenord.
  5. Under Lösenordskontroll väljer du Mycket stark.

Genom att ändra lösenordsstyrka måste alla teammedlemmar skapa nya lösenord som motsvarar lösenordskontrollens inställning. Teammedlemmar meddelas via e-post och loggas ut från alla webbsessioner. De måste skapa nya lösenord när de loggar in.

Obs!! Teammedlemmar förblir inloggade till alla enheter som är kopplade till deras konton.

Läs mer om att återställa ditt Dropbox-lösenord.

Lösenordsinställningarna ”Medel” och ”Mycket stark”

Dropbox har skapat ett verktyg som utvärderar lösenordsstyrka. Verktyget jämför lösenordet med en databas med ord, namn, mönster och siffror som ofta används som lösenord. Om lösenordet en användare försöker ange är vanligt, ombeds man att ange något mer unikt som är svårare att gissa.

Användning av inställningen Mycket stark säkerställer att teamet har den högsta kontosäkerhetsnivån.

Läs mer om hur Dropbox använder vår teknik för att hålla konton säkra.