Granska och ta bort administratörer från ett Dropbox Business-konto

Administratörer för Dropbox Business bör regelbundet granska listan på personer som har administrativ åtkomst till ett konto.

Så här gör du för att granska listan på personer med administrativ åtkomst:

1. Logga in på ditt administratörskonto i Dropbox Business.
  2. Klicka på Administratörskonsolen.
  3. Klicka på Medlemmar.
  4. Administratörer har (Admin) intill sitt namn

Om du ser en administratör du inte känner igen eller om du vill ta bort en administratör:

1. Logga in på ditt administratörskonto i Dropbox Business.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Medlemmar och sök efter den medlem vars konto du vill radera.
  4. Klicka på kugghjulsikonen till höger om medlemmens namn och välj antingen Ta bort administratörsbehörighet eller Radera användare.
  5. Om du raderar en användare: ange om du vill/inte vill använda fjärradering för att ta bort filer från användarens kopplade enheter nästa gång de kopplar upp sig och klicka sedan på Radera.

OBS: Dropbox rekommenderar att alla Dropbox Business-konton har minst två administratörer. Detta underlättar för teamen om en administratör inte är tillgänglig eller om andra medlemmar behöver utföra vissa uppgifter, till exempel uppdatera faktureringsinformation.

Andra artiklar: