{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Vad är återförsäljarsupport och hur aktiverar och inaktiverar jag det?

Om du köpt Dropbox Business genom någon av våra återförsäljare kan du ge återförsäljaren tillfällig åtkomst till adminkonsolen. Då kan återförsäljaren konfigurera kontot åt dig. Du kan sedan när som helst avsluta åtkomsten.

Vilka åtgärder kan en återförsäljare vidta med återförsäljarsupport?

Genom återförsäljarsupport har partners tillfällig åtkomst till följande:

• Lägga till och ta bort medlemmar från teamet
  • Logga in som användare
  • Ändra administratörsbehörighet
  • Använd adminpanelen
  • Skapa teammappar
  • Ändra behörighet och kontroller för delning
  • Ändra autentiserings- och säkerhetsinställningarna
  • Övervaka ditt teams delningsaktivitet
  • Kontakta Dropbox support

Obs! Partners får vidta åtgärderna i den här listan endast om du använder återförsäljarsupport. Logga in på administratörskontot för att vidta andra åtgärder.

Hur aktiverar jag återförsäljarsupport?

Aktivera återförsäljarstöd:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under Ytterligare inställningar klickar du på Återförsäljarsupport.
  5. Markera kryssrutan för Återförsäljarsupport.
  • Aktivering av återförsäljarsupport ger återförsäljaren administrativ åtkomst till ditt Dropbox Business-konto. Det innebär att återförsäljaren har fullständig åtkomst till och kontroll över kontot.
  • Om teamet skrivit under ett Affärspartneravtal (Business Associate Agreement, BAA) går det inte att aktivera återförsäljarsupport.

Hur stänger jag av återförsäljarsupport?

Inaktivera återförsäljarsupport:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under  Ytterligare inställningar klickar du på Återförsäljarsupport.
  5. Avmarkera kryssrutan för  Återförsäljarsupport.

Hur ser det ut när återförsäljaren vidtar kontoåtgärder åt mig?

När återförsäljaren får åtkomst till kontot som administratör skapas en engångslänk som loggar in hen på din adminkonsol. När återförsäljaren loggar in får alla administratörer på företagskontot ett meddelande.

Åtgärder återförsäljaren vidtar visas i en granskningslogg för kontot. Om en återförsäljare till exempel loggar in och tar bort en medlem från teamet visas det i granskningsloggen som [återförsäljarens namn] tog bort [användarnamn].