Varför kan jag inte dela med personer utanför mitt team?

Uppdaterat Jan 19, 2024
person icon

Den här artikeln är avsedd för teammedlemmar på Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus och Enterprise.Om du är administratör för ett Dropbox-team och vill tillåta eller begränsa delning utanför ditt team kan du läsa mer om hur du hanterar delningsinställningar för ditt team.

Administratören för Dropbox-teamet avgör hur teammedlemmar kan dela filer och mappar med personer utanför teamet. Om du upptäcker att det inte går att bjuda in icke-teammedlemmar till en delad mapp eller att dela länkar till filer och mappar med icke-teammedlemmar, har din administratör inaktiverat den funktionen.

Fråga administratören vilken typ av delning som är tillåten för teamet.