{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Problem med Smart synkning

Den här artikeln handlar om en funktion som finns endast i tidig åtkomst för team i Dropbox Business. Om du vill använda den här funktionen kan du aktivera den och komma igång.

Vad betyder det när en Dropbox-produkt är i ”alfa” eller ”beta”?

Om du får ett meddelande om att Smart synkning har problem beror det förmodligen på att vissa av processerna som behövs för Smart synkning inte har installerats eller inte körs på korrekt sätt.

För att åtgärda dessa problem kan du prova dessa steg i följande ordning:

1. Avsluta Dropbox-programmet på din dator och öppna det sedan på nytt.
  2. Starta om datorn.
  3. Installera Dropbox igen med adminbehörighet för att åtgärda problemet.
  4. Kontrollera att du har de senaste buggfixarna och systemuppdateringarna. Windows 7 kräver en säkerhetsuppdatering som heter KB3033929.
  5. Kontakta Dropbox support.

Obs! Du behöver inte slutföra alla steg om något av dem löser problemet.

Läs mer om Smart synkning för teammedlemmar.

Läs mer om problem med Smart synkning.