Problem med Smart synkning

Den här artikeln handlar om en funktion som finns endast i tidig åtkomst för team i Dropbox Business. Om du vill använda den här funktionen kan du aktivera den och komma igång.

Vad betyder det när en Dropbox-produkt är i ”alfa” eller ”beta”?

Om du får ett meddelande om att Smart synkning har problem beror det förmodligen på att vissa av processerna som behövs för Smart synkning inte har installerats eller inte körs på korrekt sätt.

För att åtgärda dessa problem kan du prova dessa steg i följande ordning:

1. Avsluta Dropbox-programmet på din dator och öppna det sedan på nytt.
  2. Starta om datorn.
  3. Installera Dropbox igen med adminbehörighet för att åtgärda problemet.
  4. Kontrollera att du har de senaste buggfixarna och systemuppdateringarna. Windows 7 kräver en säkerhetsuppdatering som heter KB3033929.
  5. Kontakta Dropbox support.

Obs! Du behöver inte slutföra alla steg om något av dem löser problemet.

Läs mer om Smart synkning för teammedlemmar.

Läs mer om problem med Smart synkning.