{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Varför visar Dropbox ett meddelande som säger att jag använder en gammal version av applikationen?

Vi lanserar regelbundet nya versioner av Dropbox-appen med ytterligare funktioner, bättre prestanda och ökad säkerhet. Dessa nya versioner lanseras via automatiska uppdateringar.

Vissa omständigheter kan göra att dessa uppdateringar misslyckas. Uppdateringen kan misslyckas på grund av olika konfigurationer, som till exempel behörighetsinställningar, eller på grund av interaktioner med övriga applikationer, som till exempel antivirus- eller brandväggsprogram.

När den automatiska uppdateringen har misslyckats ett antal gånger kommer Dropbox-appen att visa följande meddelande:

”Du använder en gammal version av Dropbox.”

Beroende på hur gammal din version är kan detta meddelande inkludera det antal dagar du har kvar innan den nuvarande versionen slutar fungera.

Följ dessa steg för att fortsätta använda Dropbox:

1. Ladda ner den senaste versionen av applikationen.
  2. Dubbelklicka på Dropbox-installationsguiden för att verkställa att den används som din aktuella systemanvändare.
  3. Äldre versioner kan kräva att du anger dina inloggningsuppgifter för Dropbox efter uppdateringen. När du loggat in kommer Dropbox-klienten att jämföra Dropbox-mappen på din dator med ditt konto online för att avgöra om det finns filer som behöver synkas.

Obs! Du måste kanske avinstallera Dropbox-klienten och sedan ominstallera den i följande fall:

• Du ombeds att avinstallera genom klienten eller av Dropbox-supporten
  • Installationen slutförs inte
  • Problemet du vill åtgärda genom att installera om klienten upphör inte

Om räknaren för att uppdatera klienten upphör att gälla kommer din Dropbox att sluta synka och visar följande meddelande:

Felmeddelande om gammal version
Fel i den gamla versionen vid igångsättning.

För att åtgärda detta klickar du på knappen Uppdatera Dropbox för att påbörja uppdateringsprocessen och fortsätta att använda Dropbox.

Dropbox Business

Om du är medlem i ett team i Dropbox Business är det möjligt att dina automatiska uppdateringar misslyckas eftersom användarprofilen på din dator inte har behörighet att installera nya versioner av Dropbox-klienten. Kontakta din IT-administratör för hjälp om den manuella uppdateringen misslyckas.