Ladda ner Dropbox skrivbordsapplikationen

Dropbox-klienten skapar en mapp på datorn som fungerar på precis samma sätt som alla andra mappar, men har några andra bra funktioner:

• Ändringar du gör i filer i Dropbox-mappen synkas automatiskt till dropbox.com och kopplade mobila enheter.
  • Ändringar du gör synkas också till de personer du delar filer med och deras Dropbox-konton.
  • Med Dropbox-klienten kommer du enkelt åt dina Dropbox-filer, även när du är offline.

Installera Dropbox-appen på dina enheter

1. Ladda ner klienten på datorn.
  2. Skaffa kostnadsfritt Dropbox mobilapp till smarttelefonen eller surfplattan.
  3. När du har installerat blir du instruerad att antingen logga in eller skapa ett nytt konto.
    • Kopplar du Dropbox Business-konton är det viktigt att du loggar in med detta konto på alla dina enheter.
  4. När Dropbox har installerats på datorn får du se en ny Dropbox-mapp på din hårddisk.
    • Lägg till filer i din Dropbox-mapp så synkar Dropbox dem med kontot online. Du kan också få åtkomst till filerna genom att logga in på dropbox.com.
  5. När du har installerat programmet och loggat in på dina mobila enheter visas filerna i Dropbox-mapparna där också.