{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Ladda ner hela mappar på dropbox.com

Det går att ladda ner allt innehåll i en Dropbox-mapp från dropbox.com om detta gäller:

• Mappen är mindre än 20 GB stor totalt
  • Mappen har färre än 10 000 filer

Ladda ner en hel mapp direkt från dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Sök efter mappen du vill ladda ner.
  3. Klicka på ikonen (ellips) till höger om mappnamnet.
  4. Klicka på Ladda ner.

Webbläsare laddar ner mappen som en komprimerad fil (en så kallad zip-fil). När filen har hämtats går det att öppna och packa upp zip-filen för åtkomst till mappens innehåll.

Anmärkningar:

• Filen finnas där webbläsaren normalt sparar nerladdade filer. Det går att ställa in i webbläsarens inställningar.
  • Zip-filen har samma namn som den ursprungliga mappen men slutar på .zip
  • Om mappen finns i ditt konto går det även att använda Dropbox-klienten för att automatiskt ladda ner hela mappen till datorn.

Vad händer om jag ser knappen ”Öppna” i stället för knappen ”Ladda ner”?

Om du ser knappen Öppna istället för Ladda ner behöver du inte längre ladda ner den. Mappen har redan synkroniserats med Dropbox-mappen på datorn. Klicka på knappen Öppna för åtkomst till den här mappen på datorn.

Läs mer om knappen Öppna.

Läs mer

Nu för tiden kan de flesta operativsystem expandera zip-filer utan att någon ytterligare programvara behövs. Om du stöter på problem med att öppna filen finns det flera expansionsverktyg för .zip-filer på internet.