The new homepage: an overview

Visa dina filer och aktiviteter på ett enda ställe i nya dropbox.com och på Dropbox iOS-appens startsida. På startsidan går det att göra följande:

• View activity from both Dropbox and Paper
  • Favoritmärk filer, mappar och Paper-dokument för snabb åtkomst
  • See recent Dropbox and Paper activity from your team members
Den nya startsidan
Den nya startsidan finns på dropbox.com och i Dropbox iOS-app

1. Olästa/aviseringar

Visa nya aktiviteter sedan du senast använde Dropbox eller Paper. Detta innefattar dina senaste aktiviteter, när någon @nämner dig och kommentarstrådar du deltar i.

dropbox.com:

Ignorera olästa meddelanden på Dropbox webbplats:

1. Hover over the notification.
  2. Klicka på Markera som lästa.

iOS-appen:

Markera alla meddelanden som lästa:

1. Tryck på Visa alla under fliken Start i widgeten Meddelanden.
  2. Tryck på och välj sedan Markera alla som lästa.

Olästa meddelanden är märkta med en blå prick. Markera ett meddelande som läst genom att trycka på det.

2. Stjärnmärkta

Avsnittet Stjärnmärkta innehåller de filer, mappar och Paper-dokument du har stjärnmärkt. Här visas även objekt du stjärnmärkt på andra enheter. Om du till exempel stjärnmärker en fil på mobilen ser du det objektet under avsnittet Stjärnmärkta på dropbox.com.

Det finns flera sätt att stjärnmärka objekt:

dropbox.com

• Håll muspekaren över objektets namn och välj sedan stjärnikonen
  • Välj stjärnikonen intill filnamnet när du förhandsvisar en fil
  • Klicka på intill filnamnet på sidan Filer eller Start och klicka sedan på Stjärnmärk

Det går för närvarande inte att stjärnmärka flera objekt samtidigt.

iOS-app

• Tryck på Visa alla under widgeten Stjärnmärkt på fliken Start och tryck sedan på + (plus)
  • Tryck på intill filnamnet under fliken Filer och tryck sedan på Lägg till i Stjärnmärkt
  • Tryck på när du förhandsvisar en fil och tryck sedan på Lägg till i Stjärnmärkt

3. Senaste

Avsnittet Senaste innehåller nyligen visade eller redigerade filer och Paper-dokument. De sorteras med de filer och dokument du senast visade högst upp.

dropbox.com

Dölj de senaste objekten genom att klicka på Dölj intill widgeten Senaste.

iOS-app

Visa alla senaste aktiviteter genom att trycka på Visa alla. Dölj senaste objekt:

1. Tryck på fliken Start.
  2. Tryck på kugghjulsikonen.
  3. Tryck på Dölj senaste.

4. Filer

Vyn Filer ger snabb åtkomst till en fullständig lista över filer och mappar i ditt Dropbox-konto.

Uppladdningar (endast iOS-appen)

Om du använder en iOS-enhet och har väntande uppladdningar öppnas widgeten Uppladdningar. Väntande innebär att uppladdningen inte har startat eller att den inte är slutförd.

Om du öppnar Uppladdningar kan du göra så här:

• Avbryta enskilda väntande uppladdningar genom att trycka på Avbryt
  • Avbryta alla väntande uppladdningar genom att trycka på Avbryt alla

Anmärkningar:

• Endast manuella uppladdningar startade med + (plus) visas i widgetenUppladdningar. Kamerauppladdningar visas inte i den här widgeten
  • Om det inte finns väntande uppladdningar visas inte widgeten Uppladdningar

Vanliga frågor

Går det att välja bort den nya startsidan eller fliken Start? Går det att stänga av den här vyn?

Den nya startsidan på dropbox.com och fliken Start i iOS-appen är standardvyer. De går inte att stänga av eller välja bort.

Det finns ett problem med en av widgetarna (Olästa, Stjärnmärkt eller Senaste). Vad gör jag?

Om du har problem med de nya widgetarna:

1. Ta skärmklipp på beteendet.
  2. Kontakta oss (inkludera skärmklippen och en tydlig beskrivning av problemet).

Varför visas inte widgeten Uppladdningar i iOS-appen?

Widgeten Uppladdningar visas endast när det finns väntande uppladdningar. Det innebär alltså ännu inte startade eller avslutade uppladdningar. Om det inte finns väntande uppladdningar visas inte widgeten Uppladdningar.