​​Vad du kan göra om Dropbox inte installeras

Om det inte går att installera Dropbox-appen på din dator är den enklaste lösningen att försöka ladda ner den fullständiga installationen istället för den vanliga installationen.

• Båda installerar Dropbox-appen, men den fullständiga installationen kräver ingen internetanslutning

Felsökning för misslyckad installation av Dropbox-appen på datorn

Obs! Om du inte är administratör på Mac-datorn som du försöker installera Dropbox på, och du har försökt dessa felsökningssteg, måste du kanske installera manuellt.

Varför kan jag inte använda Dropbox i ett företagsnätverk?

Det kan hända att Dropbox-appen inte får installeras eller synka via företagsnätverk. Vet du inte om Dropbox stöds av ditt företagsnätverk kontaktar du företagets nätverksadministratör för att ta reda på det.

Vissa företagsnätverk ligger bakom HTTP-proxyservrar som använder NTLM-autentisering. Dropbox stöder för närvarande inte den här typen av proxyautentisering. Vissa användare har dock rapporterat viss framgång med hjälp av en mellanproxy, som NTLMAPS eller cntlm, för att få Dropbox att köras i deras nätverk.