{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dropbox och ytterligare behörigheter på Mac

Om du använder Mac OS X kanske du behöver auktorisera Dropbox med användarnamn och lösenord för datorn.
Apple dialogruta

Den här dialogrutan används för att ge Dropbox fler behörigheter i datorn, vilket aktiverar vissa Dropbox-funktioner, inklusive dessa:

• Automatiska appuppdateringar
  • Bättre kvalitet på synkroniseringen (specifikt hjälper dessa behörigheter oss att lättare upptäcka ändringar av filer i Dropbox-mappen och synkronisera dem med Dropbox)
  • Andra interaktioner i användargränssnittet (specifikt Dropbox-ikonen och integrationen av Finder i vissa Mac-versioner)

Utan dessa extra behörigheter får du inte tillgång till dessa funktioner eller till andra nya funktioner som kan kräva dessa behörigheter i framtiden.

Innebär detta att Dropbox kan se datorns lösenord?

Nej, Dropbox kan inte se, få tillgång till eller dela datorns lösenord på något sätt. När du anger datorns användarnamn och lösenord i den här dialogrutan ger du bara Dropbox de behörigheter som behövs för att aktivera dessa funktioner.

Är detta en Dropbox-dialogruta?

Nej. Detta är en dialogruta från Apple-systemet, inte en dialogruta från Dropbox. Mac OS X kräver lösenordsverifiering för ändring av vissa behörigheter och den här dialogrutan är en standardmetod som Mac OS X-appen använder för att få din tillåtelse.

Kan jag inaktivera dessa behörigheter?

Ja, du kan välja att klicka på Avbryt i stället för att godkänna dessa extra behörigheter. Men det betyder att de Dropbox-funktioner som räknas upp ovan inte kommer att fungera i din dator. Om du inte ger ditt godkännande blir du ombedd att ange ditt användarnamn och lösenord igen nästa gång du startar eller startar om Dropbox.