{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Paketfiler och Dropbox

En paketfil är ett filformat som används på Apple-datorer (Mac OS X). Det används oftast av program som till exempel Keynote, Pages, GarageBand med flera. Paketfiler ser ut som enskilda filer när de visas på en Apple-dator, men de innehåller egentligen flera filer. De visas som en mapp på icke-Apple-datorer och i de flesta webbläsare.

För närvarande finns det flera sätt att ladda upp paketfiler till Dropbox och samtidigt säkerställa att alla dina datorer, enheter och webbläsare är kompatibla:

Ladda upp på dropbox.com genom att prova något av följande:

• Dra och släpp paketfilen till dropbox.com (Om webbläsaren stöder det)
  • Zippa filen och ladda sedan upp den med knappen Ladda upp filerdropbox.com

Anmärkningar:

• Zippa en fil på MacOS så här:
    • Ctrl-klicka på filen och klicka sedan på Komprimera ...
  • Så här komprimerar du en fil i Windows:
    • Högerklicka på filen och klicka sedan på Skicka till ... och välj Komprimerad mapp

Ladda upp filen med Dropbox-klienten:

• Flytta eller kopiera filen till Dropbox-mappen på datorn. Dropbox-klienten synkar sedan filen i rätt format.