Paketfiler och Dropbox

En paketfil är ett filformat som används på Apple-datorer (Mac OS X). Det används oftast av program som till exempel Keynote, Pages, GarageBand med flera. Paketfiler ser ut som enskilda filer när de visas på en Apple-dator, men de innehåller egentligen flera filer. De visas som en mapp på icke-Apple-datorer och i de flesta webbläsare.

För närvarande finns det flera sätt att ladda upp paketfiler till Dropbox och samtidigt säkerställa att alla dina datorer, enheter och webbläsare är kompatibla:

Ladda upp på dropbox.com genom att prova något av följande:

• Dra och släpp paketfilen till dropbox.com (Om webbläsaren stöder det)
  • Zippa filen och ladda sedan upp den med knappen Ladda upp filerdropbox.com

Anmärkningar:

• Zippa en fil på MacOS så här:
    • Ctrl-klicka på filen och klicka sedan på Komprimera ...
  • Så här komprimerar du en fil i Windows:
    • Högerklicka på filen och klicka sedan på Skicka till ... och välj Komprimerad mapp

Ladda upp filen med Dropbox-klienten:

• Flytta eller kopiera filen till Dropbox-mappen på datorn. Dropbox-klienten synkar sedan filen i rätt format.

Tråkigt att höra. Berätta hur vi kan bli bättre:

Thanks for your feedback! Let us know how this article helped: