Så här använder du listorna för aktivitet, meddelanden och senaste

Uppdaterat Feb 14, 2024
person icon

Informationen i den här artikeln gäller för alla Dropbox-användare om inget annat anges.

Denna informationen är unik för ditt konto och används för att hjälpa dig att komma åt dina viktigaste filer och mappar. Informationen är tillgänglig via Dropbox-klienten, Dropbox för mobila enheter och dropbox.com.

Aktivitet

Aktivitetsflödet visar de senaste öppnade och/eller redigerade filerna, som börjar med de senaste först.

Så här visar du din aktivitet:

1. I klienten klickar du på Dropbox-ikonen i meddelandecentret (Windows) eller menyfältet (Mac).
  2. Klicka på fliken Aktivitet
  3. Klicka på Du för att se din aktivitet eller Delad för att se din aktivitet i delade filer.
    • Om du är medlem i ett Dropbox-teamkonto kan du växla mellan Du och Team om du vill se din aktivitet eller aktivitet för teamets delade filer.
highlight icon

Obs! Aktivitetsfeeden kan inte nås via den mobila applikationen eller dropbox.com.

Meddelanden

I klienten och mobila applikationer visar flödet Meddelanden all aktivitet i dina Dropbox-filer och delade filer.

Så här visar du dina meddelanden:

• I klienten klickar du på Dropbox-ikonen i meddelandecentret (Windows) eller menyfältet (Mac) och sedan på klockikonen.
  • I den mobila applikationen trycker du på menyikonen högst upp till vänster och sedan på klockikonen bredvid Meddelanden.

Läs mer om meddelanden och hur du aktiverar eller inaktiverar funktionen.

Senaste

På mobila applikationen och dropbox.com är flödet Senaste likt flödet Aktivitet, men det fokuserar endast på din aktivitet.

Så här visar du den senaste aktiviteten:

• I mobilappen trycker du på fliken Start längst ner och sedan på Senaste (Android) eller Senaste (iOS) längst upp.
  • På dropbox.com, klickar du på Alla filer i den vänstra sidomenyn och klicka sedan på Senaste under Alla filer på huvudsidan.