Så här uppdaterar du till den senaste versionen av Dropbox på din dator

Uppdaterat Sep 22, 2023

Dropbox senaste uppdatering säkerställer att du har åtkomst till alla de senaste funktionerna och förbättringarna i Dropbox-kontot.

Artikeln förklarar hur du uppgraderar till den senaste versionen av Dropbox-klienten. Så här uppgraderar du till den senaste versionen av dropbox för mobila enheter:

Så här uppdaterar du till den senaste stabila versionen av Dropbox på din dator

Om du vill uppdatera manuellt till den senaste stabila versionen av Dropbox kan du hämta den på vår nerladdningssida eller vår installationssida (för Linux-användare). Annars uppdateras Dropbox-klienten automatiskt.

Så här ser du vilken version av Dropbox du kör

Se vilken version av Dropbox som för närvarande körs på datorn:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller menyfältet (Mac).
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Preferenser.
    • På Windows-enheter hittar du den längst ner i dialogrutan (under Språk).
    • På macOS-enheter hittar du versionen bredvid Om Dropbox.

Kan jag inaktivera automatiska uppdateringar?

Precis som många andra program och appar kan Dropbox automatiskt uppdateras till den senaste versionen. Dessa uppdateringar släpps successivt när en ny uppdatering finns tillgänglig och är nödvändiga för att Dropbox ska fortsätta att fungera korrekt.

Det går inte att inaktivera eller stänga av automatiska uppdateringar.

Dessa uppdateringar säkerställer att du kör den mest aktuella versionen av Dropbox, vilken ofta innehåller prestanda- och säkerhetsförbättringar. Om Dropbox inte kan hållas uppdaterat kan vissa funktioner sluta att fungera. Till exempel kan appen sluta att synkas.

highlight icon

Lite information om automatiska uppdateringar:

• Finns Dropbox-programvaran installerad på din dator uppdateras den oavsett om du installerat den eller om programmet var förinstallerat av enhetstillverkaren.
  • Proxyinställningarna du lägger till genom att använda dessa steg används inte till att uppdatera Dropbox-appen
  • Dropbox använder operativsystemets nätverksinställningar för att tillämpa automatiska uppdateringar

Går det att installera en tidigare version av Dropbox-klienten?

Om du försöker installera en tidigare version av Dropbox-klienten visas troligen något av dessa felmeddelanden:

• Du har redan en nyare version av Dropbox installerad på datorn
  • Det här installationsprogrammet stöds inte längre. Ladda ner den nya versionen från /ladda ner

Om du får ett felmeddelande eller om du har problem med att installera Dropbox-klienten besöker du vår nerladdningssida.

highlight icon

Obs! Vi rekommenderar inte att du använder tidigare versioner eftersom den senaste versionen inkluderar de senaste korrigeringarna och säkerhetsuppdateringarna. Du bör endast nedgradera till en tidigare Dropbox-version om en medlem av Dropbox supportteam uppmanar dig att göra detta.