Så här visar du filaktivitet i Dropbox

Uppdaterat Nov 21, 2023

Filaktivitet är en lista över all aktivitet i fil, mapp eller projekt. Den visar alla tillfällen då en fil

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox hjälper dig att enkelt dela filer och mappar.

Visa filaktivitet

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Öppna en fil.
  3. Klicka på Aktivitet i den högra sidomenyn.
    • Om den högra sidomenyn inte är öppen klickar du på pilen eller knappen Aktivitet på den högra delen av sidan.

Under fliken Aktivitet kan du se vem som utfört en åtgärd och när.

Du kan också se delningsåtgärder, inklusive när

• Filen delades
  • Medlemsroller ändrades
  • Filen slutade delas

Om du har aktiverat läsarinfo kan du även se vilka som visat en fil och om de tittar på filen just nu.

highlight icon

Anmärkningar:

• Ändringar registreras inte i filhistoriken om en fil laddas ner och redigeras utanför Dropbox
  • Visningsaktivitet (om någon annan visat en fil) är tillgänglig endast om läsarinfo har aktiverats för den enskilda filen
  • Filägare och personer som har åtkomsten Kan redigera ser all filaktivitet.
  • Personer som har behörigheten Kan visa kan inte se filaktivitet.