Hantera filinlämningar för Dropbox-teamet

Uppdaterat Oct 10, 2023

Om du är administratör för ett Dropbox-teamkonto kan du hantera filinlämningar för teamet.

Läs mer om att skapa filinlämningar och ladda upp till filinlämningar.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox hjälper dig att enkelt dela filer och mappar.

Visa filinlämningsaktivitet för teamet

Visa filinlämningsaktivitet för teamet:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen på sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Aktivitet.
  4. Filtrera resultat för att visa den aktivitet för filinlämningar som du vill se.

Läs mer om hur du visar teamaktivitet i adminkonsolen.

Slå på eller av filinlämningar för teamet

Så här slår du på eller av filinlämningar för teamet:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen på sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. I avsnittet Andra inställningar klickar du på Filinlämningar.
  5. Klicka på eller Av.
    • Om du väljer kan teammedlemmarna skapa filinlämningar. Filinlämningar är för nya Dropbox-team som standard.
    • Om du väljer Av kan ingen i teamet skapa någon filinlämning och alla befintliga filinlämningar inaktiveras.

Vanliga frågor om filinlämningar för Dropbox-team

Finns det en storleksgräns för filer som teammedlemmar i Dropbox kan be om?

Dropbox-teammedlemmar kan ta emot filer med en storlek upp till 50 GB.

Om teammedlemmar har kopplat två Dropbox-konton, vilket konto går då inlämnade filer till?

Om medlemmar i ett Dropbox-team har både ett personligt och ett arbetsrelaterat Dropbox-konto går filer som laddas upp som en filinlämning som standard till en mapp i deras Dropbox-konto.

Kan en administratör för Dropbox-teamkonto stänga en specifik teammedlems filinlämning?

Endast administratörer på Dropbox Advanced, Business Plus och Enterprise kan logga in som en av sina teammedlemmar för att stänga en filinlämning.