{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hur får jag meddelanden om ändringar i min Dropbox?

För att hålla koll på ändringar i ditt Dropbox-konto kan du aktivera meddelanden i klienten. Om du använder en iOS-enhet kan du också aktivera push-meddelanden.

Aktivera meddelanden i klienten

Klienten kan visa meddelanden på datorn när en förändring upptäcks i Dropbox-kontot. Du kan välja vilka meddelanden du ska få:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i menyfältet (Mac) eller systemfältet (Win/Linux).
  2. Klicka på kugghjulsikonen och välj Preferenser... från menyn.
  3. Markera eller avmarkera rutorna under Meddela mig om för att välja vilka meddelanden du ska få.

Aktivera eller inaktivera meddelanden på en iOS-enhet

Dropbox iOS-appen skickar push-meddelanden för dina delade mappinbjudningar och när länkar delas med dig. Aktivera eller inaktivera dessa meddelanden:

1. Öppna enhetens Inställningar.
  2. Välj Notiser.
  3. Välj Dropbox.