Hur får jag meddelanden om ändringar i min Dropbox?

För att hålla koll på ändringar i ditt Dropbox-konto kan du aktivera meddelanden i klienten. Om du använder en iOS-enhet kan du också aktivera push-meddelanden.

Aktivera meddelanden i klienten

Klienten kan visa meddelanden på datorn när en förändring upptäcks i Dropbox-kontot. Du kan välja vilka meddelanden du ska få:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i menyfältet (Mac) eller systemfältet (Win/Linux).
  2. Klicka på kugghjulsikonen och välj Preferenser... från menyn.
  3. Markera eller avmarkera rutorna under Meddela mig om för att välja vilka meddelanden du ska få.

Aktivera eller inaktivera meddelanden på en iOS-enhet

Dropbox iOS-appen skickar push-meddelanden för dina delade mappinbjudningar och när länkar delas med dig. Aktivera eller inaktivera dessa meddelanden:

1. Öppna enhetens Inställningar.
  2. Välj Notiser.
  3. Välj Dropbox.