{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Den offentliga mappen

Viktiga ändringar beträffande Dropbox offentliga mapp

Från och med den 1 september 2017 har offentliga länkar inaktiverats för alla användare. Se nedan för mer information.

Användare av Dropbox Basic (kostnadsfri)

Från och med den 15 mars 2017 ändrades den offentliga mappen i Dropbox-kontot till en standardmapp. Mappen är som standard privat för ditt konto. Övergången sker automatiskt.

Det här behöver du känna till:

• Alla filerna i din offentliga mapp förblir säkra, men offentliga länkar till dessa filer slutar att fungera.
  • Om någon besöker en länk till en fil i din offentliga mapp kommer de att se en felsida
  • Gå till den offentliga mappen om du vill se en lista över dina offentliga länkar – alla filer i denna mapp har tidigare haft offentliga länkar kopplade till sig
  • Dropbox kan inte konvertera befintliga offentliga länkar till Dropbox delade länkar
  • Om du vill dela någon av filerna i din offentliga mapp på nytt kan du använda en delad mapp eller delad länk

Använda den offentliga mappen till att rendera HTML-innehåll

Från 3 oktober 2016 kan användare av Dropbox Basic (kostnadsfri) inte längre använda offentliga länkar till att rendera HTML-innehåll i en webbläsare. Om du använder Basic och har skapat en webbplats som visar HTML-innehåll direkt från Dropbox-kontot kommer detta inte längre att renderas i webbläsaren. Själva HTML-innehållet ligger kvar i Dropbox och du kan dela det genom att använda vilken som helst av våra andra delningsmetoder.

Från och med 1 september 2017 kan användare av Dropbox Plus och Business inte längre visa HTML-innehåll och den offentliga mappen med dess delningsfunktion har inaktiverats.

Konton som skapats efter den 4 oktober 2012

Dropbox-konton som skapats efter den 4 oktober 2012 har inte någon offentlig mapp. Vill du dela filer snabbt kan du använda en  delad länk. Delade länkar fungerar även om personen du delar med inte har något Dropbox-konto.