Kan jag dela en mapp som finns i en annan delad mapp?

Nej. Du kan inte dela en mapp som är i en delad mapp om du inte använder ett Dropbox Business-konto.

Om du har ett Basic, Plus eller Professional Dropbox-konto finns det några andra alternativ du kan prova.

Dropbox Business: Så här delar du en mapp i en teammapp

Dropbox Business-teammedlemmar kan dela mappar som ligger i teammappar, vilket är en typ av delad mapp som är tillgänglig endast för Dropbox Business-användare. Teammappar kan skapas endast av teamadministratören. Läs om hur du hittar och kontaktar teamadministratören.

Teamadministratörer: Läs om hur du skapar en teammapp.

Dropbox Basic, Plus och Professional: Andra alternativ för delning av undermappar i delade mappar

Du kan inte dela en mapp som är i en delad mapp om du inte använder Dropbox Business. Du har dock några andra alternativ: