{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

​​Hur delar jag med personer utanför Dropbox?

Du kan dela filer med vem som helst, även personer utan Dropbox-konton, genom att dela en länk till valfri fil eller mapp. Du kan skicka en delad länk via mejl, Facebook, Twitter, snabbmeddelande, sociala nätverk, var som helst ifrån.

Delade länkar är skrivskyddade. Som standard får vem som helst med länken visa och ladda ner innehållet.

Kunder som har Dropbox Professional och Dropbox Business kan lägga till lösenord och utgångsdatum för delade länkar.

Delning via delade mappar

Behöver du arbeta i filer tillsammans med någon annan kan du skapa en delad mapp. Filer i delade mappar synkas mellan medlemmarnas Dropbox-konton och därför måste varje medlem i en delad mapp ha ett Dropbox-konto.