​​Hur delar jag med personer utanför Dropbox?

Du kan dela filer med vem som helst, även personer utan Dropbox-konton, genom att dela en länk till valfri fil eller mapp. Du kan skicka en delad länk via mejl, Facebook, Twitter, snabbmeddelande, sociala nätverk, var som helst ifrån.

Delade länkar är skrivskyddade. Som standard får vem som helst med länken visa och ladda ner innehållet.

Kunder som har Dropbox Professional och Dropbox Business kan lägga till lösenord och utgångsdatum för delade länkar.

Delning via delade mappar

Behöver du arbeta i filer tillsammans med någon annan kan du skapa en delad mapp. Filer i delade mappar synkas mellan medlemmarnas Dropbox-konton och därför måste varje medlem i en delad mapp ha ett Dropbox-konto.