Så här stänger du av kommentarer för en fil

Uppdaterat Oct 10, 2023

Det går att inaktivera kommentarer för en fil efter att du har delat den med andra.

Är du ny på Dropbox? Se hur du enkelt kan lägga till anteckningar till material du samarbetar om.

Inaktivera kommentarer för en fil så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på namnet på den fil du vill inaktivera kommentarer för.
  3. Klicka på Kommentarer i den högra sidomenyn.
    • Om den högra sidomenyn inte är öppen klickar du på pilen eller knappen Kommentarer på den högra delen av sidan.
  4. Klicka på "" (ellips) i kommentarsfönstret.
  5. Klicka på Inaktivera kommentarer.

Aktivera kommentarer igen så här:

• Följ samma steg som ovan och klicka sedan på Aktivera kommentarer.

Vill du inaktivera meddelanden om kommentarer? Läs mer.

Så här inaktiverar du kommentarer för ett Dropbox-team

Inaktivera kommentarer för Dropbox-teamet:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Kommentarer.
  5. Växla Kommentarer till Av.
highlight icon

OBS!

• Den här inställningen gäller inte Skicka och spåra-material.
  • Om kommentarer är aktiverat kan medlemmar i teamet inaktivera kommentarer för enskilda filer.