Kan jag komma åt Dropbox på min mobila enhet?

Uppdaterat Sep 20, 2023

Du kan komma åt ditt Dropbox-konto och dina Dropbox-filer med Dropbox för mobila enheter till din telefon eller surfplatta (inklusive Android, iPhone och iPad). Alternativt kan du logga in på dropbox.com på din mobila enhet med valfri webbläsare för mobila enheter.

Dropbox för mobila enheter är gratis och med det kan du:

Kom åt ditt Dropbox-konto i Dropbox för mobila enheter

Du kan komma åt ditt Dropbox-konto genom att ladda ner Dropbox för mobila enheter:

1. Öppna din mobila enhet.
  2. Ladda ner Dropbox för mobila enheter:
  3. Logga in på Dropbox för mobila enheter med ditt Dropbox-konto.

När du har laddat ner mobilappen hittar du Dropbox på din startskärm. Om du använder en iOS-enhet kan du lägga till Dropbox-widgeten till vyn Idag för enkel åtkomst.

Om du har laddat ner Dropbox för mobila enheter på iPhone eller iPad men inte kan hitta appen kan du läsa om hur du hittar Dropbox-appen.

highlight icon

Obs! Vid inloggning tillfrågas Apple-användare "Tillåter du att 'Dropbox' spårar din aktivitet mellan andra företags appar och webbplatser?" Du kan välja Tillåt eller Begär att inte bli spårad av appen. Ditt val påverkar inte användningen av den mobila applikationen.