{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hur får jag åtkomst till mina filer offline?

Du kan göra en fil tillgänglig för offline-visning genom att slå på funktionen Tillgänglig offline. När en fil är tillgänglig offline kan du komma åt den även när telefonen inte är ansluten till Wi-Fi eller data.

Välj operativsystem för anvisningar:

Android

Följande händer med en fil som är tillgänglig offline:

• Filen läggs till i vyn Offlinefiler för enkel åtkomst (som ett bokmärke)
  • Filen sparas på din Android-enhet för visning offline i Dropbox
  • Filen hålls så uppdaterad som möjligt och du får möjlighet att uppdatera filen manuellt
  • Säkerställer att ändringar du gör i filen när du är offline synkas med Dropbox-kontot när du har en anslutning igen

Göra filer tillgängliga för offlinevisning med Android-appen

1. Gå till den fil du vill göra tillgänglig för offlinevisning.
  2. Peka på nedåtpilen i fillistan till höger om filens namn.
  3. Peka för att göra filen Tillgänglig offline.

När du har gjort en fil tillgänglig offline och den har laddats ner till mobilen eller surfplattan går den att öppna när som helst genom att du trycker på Offlinefiler på huvudmenyn även om du inte är ansluten till internet.

Dropbox försöker spara på datamängden i ditt abonnemang när du är i ett mobilnätverk (inte wifi). Dropbox uppdaterar inte filer om du inte trycker på knappen Uppdatera alla på skärmen Offlinefiler . Ska du ge dig iväg till en plats utan internet (till exempel en flygresa) pekar du på knappen Uppdatera alla så att du har de senaste filversionerna.

Ta bort en fil från Offlinefiler genom att gå till filen och peka på nedåtpilen till höger om filnamnet. Stäng av funktionen genom att växla knappen intill Tillgänglig offline .

Exportera filer till lokal lagring

Om du vill lagra filen i telefonens lokala minne utanför Dropbox går det att välja att Exportera filen. Detta lagrar en kopia av filen utanför Dropbox. Ändringar du gör i filen synkas inte med Dropbox.

1. Öppna Dropbox-appen och bläddra till filen du vill exportera.
  2. Tryck på neråtpilen till höger om filen du vill exportera
  3. Tryck på Exportera.
  4. Välj Spara till enhet.
  5. Välj om du vill exportera filen.

iOS

Följande händer med en fil som är tillgänglig offline:

• Filen läggs till i appens flik Offline för enkel åtkomst (som ett bokmärke)
  • Filen sparas till din iPhone eller iPod Touch för visning offline
  • Filen hålls så uppdaterad som möjligt

Från iOS-appen:

1. Leta upp de filer du vill spara offline i fillistan.
  2. Tryck på ikonen med tre prickar () intill filnamnet.
  3. Peka på Gör tillgänglig offline.

När du visar en enskild fil går det att peka på ellipssymbolen (...) och välja Gör tillgänglig offline.

När den är nedladdad har du när som helst åtkomst till dina offlinefiler. Dropbox säkerställer att du har de senaste versionerna genom att uppdatera dem automatiskt om du är på ett Wi-Fi-nätverk. Är du på ett mobilnät (3G eller 4G) och en del filer har ändrats pekar du på respektive fil för att öppna den och hämta de senaste ändringarna.

Windows Phone

Följande händer med en fil som är tillgänglig offline:

• Filen läggs till i fliken Offline för enkel åtkomst (som ett bokmärke)
  • Filen sparas i din Windows Phone för visning offline
  • Filen hålls så uppdaterad som möjligt

Göra en fil tillgänglig offline i Windows Phone-appen

1. Leta upp den fil du vill göra tillgänglig offline i fillistan.
  2. Tryck och håll ner på filnamnet för att visa en lista med åtgärder.
  3. Peka på Gör tillgänglig offline.
Gör en fil tillgänglig offline på din Windows Phone

Du kan även göra en fil tillgänglig offline medan du förhandsvisar den genom att peka på offlinesymbolen längst ner på skärmen.

När filen är nerladdad har du när som helst åtkomst till den offline. För att säkerställa att du har de senaste filversionerna kommer Dropbox att uppdatera filer automatiskt varje gång appen öppnas och du har wifi-anslutning. Är du på ett mobilnät (3G eller 4G) och en del filer har ändrats pekar du på respektive fil för att öppna den och få ner den senaste versionen.

Windows tablet

Följande händer med en fil som är tillgänglig offline:

• Filen läggs till i fliken Offline för enkel åtkomst (som ett bokmärke)
  • Filen sparas på din Windows-surfplatta för visning offline
  • Filen hålls så uppdaterad som möjligt

Göra en fil tillgänglig offline i appen på Windows-surfplattan

1. Hitta den fil du vill märka som favorit i vyn med fillistan.
  2. Svep från vänster till höger över filnamnet för att visa åtgärdsfältet.
  3. Peka på offlinesymbolen.

Du kan även göra en fil tillgänglig offline medan du förhandsvisar den genom att peka på offlinesymbolen längst ner på skärmen.

När filen är nerladdad har du när som helst åtkomst till den offline. För att säkerställa att du har de senaste filversionerna kommer Dropbox att uppdatera filer automatiskt varje gång appen öppnas och du har wifi-anslutning. Är du på ett mobilnät (3G eller 4G) och en del filer har ändrats pekar du på respektive fil för att öppna den och få ner den senaste versionen.

Dropbox Business

Har du kopplat ditt personliga och ditt jobbrelaterade konto ser du offline-filerna du sparat för det konto du visar.Växla mellan kontona för att nå antingen dina arbetsrelaterade eller personliga offline-filer.

Är du Dropbox-kund med Professional, Business eller Enterprise kan du även göra mappar tillgängliga offline.