Var finns Dropbox-appen på min iPhone eller iPad?

Uppdaterat Oct 30, 2023

Om du har laddat ned Dropbox-appen på iPhone eller iPad, men plötsligt inte hittar den, flyttades den troligen till en mapp på enheten.

Så hittar du Dropbox-appen på din iOS-enhet

För att hitta Dropbox-appen eller någon annan app på din iPhone eller iPad kan du använda Apples sökfunktion

1. Dra nedåt på startskärmen och sök efter ”Dropbox”
  2. En lista med resultat visas. Om appen ligger i en mapp, visar namnet på mappen till höger om appen

Eller så kan Dropbox-appen fortfarande finnas på din enhet, men kan ha raderats från hemskärmen.

Du hittar den genom att fortsätta dra från höger till vänster på hemskärmen tills du öppnar appbiblioteket. Bläddra igenom det för att hitta Dropbox eller skriv ”Dropbox” i sökfältet.

Hittar du fortfarande inte Dropbox-appen på din iPhone eller iPad?

Om du har följt stegen ovan och fortfarande inte kan hitta Dropbox-appen på din iPhone eller iPad kan den på något sätt ha raderats.

Dropbox är en molntjänst, vilket innebär att alla dina filer kommer att finnas kvar när du installerar om mobilappen och loggar in. Läs om hur du installerar om Dropbox iOS-app.