Förhandsvisa filer i Dropbox

Uppdaterat Nov 17, 2023

Med förhandsvisning av filer kan du titta på, kommentera och dela filer utan att ladda ner dem. Du kan även redigera PDF:er och bilder medan du förhandsvisar dem. Läs mer om att redigera PDF-filer i Dropbox.

Klicka på filens namn för att förhandsgranska filen på dropbox.com eller i mobilappen. Där kan du förhandsgranska filen, ladda ner, dela och visa eller tagga personer i kommentarerna.

Beroende på filtyp kan du också redigera filen eller lägga till en underskrift.

När du förhandsgranskar filer i en mapp kan du gå från en fil till en annan genom att trycka på pilarna på tangentbordet, eller genom att klicka på pilarna som finns på vardera sida av skärmen på dropbox.com, eller genom att dra till höger eller vänster i Dropbox för mobila enheter på iOS.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox hjälper dig att enkelt dela filer och mappar.

Varför går det inte att förhandsvisa filen?

Om du ser ett felmeddelande när du försöker förhandsvisa en fil kan du titta på den här artikeln.

Om inte, ska du kontrollera att din filtyp stöds.

Om filtypen inte stöds eller inte går att förhandsvisa, kan du ladda ner den till datorn och öppna den i ett program på datorn för att visa den.

Varför ser jag bara första sidan av filen?

Om du försöker förhandsvisa någon av följande filtyper kan du bara förhandsvisa den första sidan eller ramen av filen. Du kommer att kunna se resten av sidorna när du laddat ner och öppnat filen.

• .numbers
  • .pages
  • .key
  • .kth

Varför är det uppladdade datumet på filen nyare än ändringsdatumet?

Dropbox bevarar datum för när filen ändrades när du laddar upp den via Dropbox-klienten. Detta kan till exempel hända om du senast ändrade en fil för 3 månader sedan men laddade upp den igår.