Ny på Dropbox

Är du ny på Dropbox? Vill du gå igenom detta igen? Välj den inlärningsstil som passar dig bäst och få största möjliga nytta av ditt Dropbox-konto med de här fina resurserna.

Självstudiekurser

Ett komplett kursbibliotek om Dropbox där du kan lära dig i din egen takt.

Instruktörsledd utbildning

Fördjupande liveutbildningssessioner med instruktör.

Snabbstartsguider

Är utbildning inte din grej? Ställ in kontot i några få steg med de här snabbstartsguiderna:

Kom igång med de här 5 byggblocken för Dropbox

Bemästra dessa 5 avancerade funktioner

Få ut mer av Dropbox med de här 5 tipsen och tricksen

Kom igång som teammedlem i Dropbox Business

Kom igång som administratör för Dropbox Business

Bekanta dig med Dropbox-klienten (för teammedlemmar)

Bjud in ditt team med de här praktiska mejlmallarna (för administratörer)