Ändra kontoinställningar för Dropbox Paper

Hur ändrar jag mina kontoinställningar för Paper?

1. Öppna Dropbox Paper.

• Gå till aktivitetsströmmen genom att klicka på bakåtpilenom du befinner dig inne i ett dokument.

2. Klicka på din avatar (om du inte har ställt in någon sådan visas dina initialer).
  3. Välj Inställningar.

Ändra kontoinställningar

Med Inställningar går det att göra följande:

• Ändra profilbild
  • Redigera kontouppgifterna
  • Ta bort åtkomst från alla dina mobila enheter
  • Ansluta till Google
  • Ändra meddelandeinställningarna

Hur lägger jag till eller ändrar profilbilden?

Det går att ställa in profilbilden (eller avataren) i Dropbox eller i Papers kontoinställningar. Ställa in profilbilden i Paper:

1. Öppna Dropbox Paper.

• Gå till aktivitetsströmmen genom att klicka på bakåtpilenom du befinner dig inne i ett dokument.

2. Klicka på din avatar (om du inte har ställt in någon sådan visas dina initialer).
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Håll muspekaren över profilbildens cirkel och klicka på Lägg till/ändra profilbild.
  5. Bläddra efter eller ladda upp en profilbild.

Menyn kontoinställningar för Paper