{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Lägg till bilder, video och annan media i Dropbox Paper.

Förbättra Paper-dokument genom att lägga till bilder, video och annan media direkt i dokumentet. I Paper går det att:

• Ordna media som du vill
  • Bädda in filer från andra tjänster i Paper-dokument

Infoga media i Paper-dokument

Det går att infoga media i ett Paper-dokument på flera sätt:

• Klicka i en tom rad i Paper-dokumentet och sedan på ikonen med två rektanglar. Välj en fil att lägga till från datorn eller från Dropbox.
  • Dra en mediefil från datorn direkt till ett Paper-dokument.
  • Kopiera och klistra in en mediefil eller en webbadress.
  • Tryck på kameraikonen i mobilappen när du redigerar ett dokument.

I båda fallen visas bilden automatiskt.

När du har infogat en bild kan du lägga till en bildtext:

1. Klicka på bilden för att markera den.
  2. Klicka på Skriv en bildtext under bilden.
  3. Skriv bildtexten.

Gallerier och bildlayouter

Om du drar eller klistrar in bilder bredvid varandra i dokumentet ordnas bilderna automatiskt till en gallerivy.

Det går att dra bilder på sidan för att ordna om dem och de ändrar storlek för att passa in. Bildtyper som stöds inkluderar .png .tiff, .jpeg, .gif, med flera.

Skapa en bild i bredbildsformat eller ändra en bilds orientering på sidan genom att klicka en gång på bilden och välja på menyn som visas.

Obs! Det går att flytta eller förstora endast enskilda bilder, inte bilder sida vid sida i ett galleri.

Välj format för en bild

Bild-lightbox

Klicka på en bild i ett dokument för att öppna bildens lightbox. Från bildens lightbox kan du:

• Visa bilden i full storlek
  • Granska, svara på och lösa kommentarer på bilden
  • Klicka mellan bilder i dokumentet

Bädda in media i dokument

Paper har stöd för inbäddning av video- och ljudfiler samt andra dokumenttyper. Det går att interagera med vissa filtyper, som Figma och Google Maps.

Du kan infoga media i ett dokument genom att klicka på en tom rad i dokumentet och sedan klicka på ikonen med två rektanglar. Paper har stöd för alla filtyper som kan förhandsvisas i Dropbox samt dessa:

• Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Gist
  • Github-problem i offentliga databaser
  • Google Kalender
  • Google Dokument
  • Google Drive
  • Google Maps
  • Google Kalkylark
  • Google Presentationer
  • Instagram
  • Invision
  • Marvel
  • Pastebin
  • Pinterest
  • Prezi
  • Slideshare
  • Soundcloud
  • Speaker Deck
  • Spotify
  • Trello
  • Twitter
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube