Hur du ändrar meddelandeinställningarna i Dropbox Paper

Uppdaterat Oct 18, 2023

Dropbox Paper skickar som standard mejl om dina aktiviteter under veckan, kommentarer, @omnämnanden, att-göra-uppgifter och ändringar i dokument du följer.

Ändra dessa inställningar:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild eller den grå cirkeln i övre högra hörnet.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Meddelanden.
  5. Under Paper,avmarkera rutan bredvid alla mejl du inte vill få.
  6. Ändringarna sparas automatiskt.

Du får fortfarande ett mejl i dessa fall:

• Någon delar ett dokument med dig
  • Någon svarar på en kommentar du gjorde i ett dokument
  • Du blir @omnämnd
  • Du lämnar ett meddelande oläst i två timmar. Ändra detta genom att klicka på klockikonen i Dropbox Paper och sedan på Markera alla som lästa.