Integrera Dropbox Paper med Dropbox

Paper är en Dropbox-produkt. Du behöver ett Dropbox-konto för att få tillgång till Paper. Paper är tillgängligt för alla Dropbox-kunder.

Obs! Är du medlem i ett Dropbox Business-team är det möjligt att administratören har inaktiverat Paper. Kontakta administratören om du kan nå Paper.

Räknas Paper-dokument in i mitt lagringsutrymme på Dropbox?

Inte för närvarande. För tillfället finns ingen begränsning i Dropbox Paper vad gäller antalet dokument som går att skapa och det finns obegränsad versionshistorik oavsett Dropbox-plan. Vi kan dock komma att ändra den här policyn i framtiden.

Får jag åtkomst till mina Paper-dokument från Dropbox?

Du får åtkomst till Paper genom att klicka på fliken Paper på dropbox.com eller genom att öppna paper.dropbox.com.

Om det inte finns någon länk till Paper och du använder Dropbox Business har kanske teamadministratören inaktiverat Paper. Kontakta administratören och diskutera åtkomst till Paper.

Får jag åtkomst till mina Dropbox-filer i Paper?

Även om du inte har direkt åtkomst till dina Dropbox-filer i Paper går det att länka till eller bädda in en fil från Dropbox direkt i ett dokument (till exempel en bild- eller mediefil).

1. Klicka på en tom rad i dokumentet.
  2. Klicka på Dropbox-ikonen.
  3. I popup-fönstret: välj den fil du vill lägga till i dokumentet.

Måste jag logga in på Dropbox för åtkomst till Paper?

Ja, du måste logga in på Dropbox för åtkomst till Paper. Om du inte är inloggad på Dropbox blir du ombedd att logga in när du öppnar startsidan för Paper .

Är Paper inkluderat i Dropbox API?

Med Paper API v 1 kan du dela, arkivera, radera eller exportera dokument. Tredjepartspartners kan skapa lösningar som hjälper administratörer i Dropbox Business att bevaka medarbetarnas aktivitet, hantera delningsregler och skydda uppgifter.

Läs mer om Paper API.

Har Paper samma säkerhetsnivåer och sekretess som i Dropbox?

Paper har samma säkerhet som Dropbox, med några få undantag för Dropbox Business-team.

Läs mer om säkerheten i Dropbox.