Så här formaterar du text i ett Dropbox Paper-dokument

Om du vill formatera text i ett Paper-dokument markerar du texten du vill redigera. Denna meny kommer att visas:

Formateringsmenyn för Dropbox Paper

I den här menyn kan du formatera text med följande åtgärder.

Menyknappen (från vänster till höger)

Åtgärd

Kortkommando

B

Skapa text i fetstil

+ B

s

Genomstryka text

⌘ + Opt + S

Penna

Markera texten i blått

+ E

Länk

Hyperlänk

⌘ + K

H1

Skapa en stor rubrik*

# mellanslag

H2

Skapa en medelstor rubrik*

## mellanslag

H3

Skapa en liten rubrik (fetstil)*

### mellanslag

Punktlista

Starta punktlista

- mellanslag

Kryssruta

Skapa uppgift

[ ] mellanslag

Textruta

Lägg till kommentar

⌘ + Opt + M

Obs! En del formateringsalternativ som kursivering och understrykning finns endast som kortkommandon.

För en fullständig lista med kortkommandon klickar du på tangentbordsikonen längst ner till höger på ditt Paper-dokument eller trycker på + / på Mac eller Ctrl + / på Windows.

*Minimera en stor eller medelstor rubrik genom att hålla muspekaren över texten och klicka på pilen (Minimera) till vänster. Den här funktionen stöds inte i Firefox.

Så här formaterar du ett textblock

Du kan formatera ett textblock genom att använda kortkommandon.

Du kan till exempel konvertera en punktlista till en numrerad lista genom att trycka på + Skift + 7 eller till en uppgiftslista genom att trycka på + Skift + C.

Så här formaterar du text i Dropbox Paper mobil applikation

1. Öppna Paper-mobilappen.
  2. Öppna Paper-dokumentet du vill formatera.
  3. Tryck på en ny rad eller tryck på Redigera och formateringsalternativen visas ovanför tangentbordet.

Vill du göra något annat i ditt Paper-dokument?

Läs hur du infogar foton, videoklipp och andra filer.

Läs hur du skapar en tidslinje.

Läs hur du skapar en tabell.

Läs hur du infogar emojin.