Använd Dropbox Paper på en mobilenhet

Uppdaterat Dec 01, 2023

Dropbox Paper är en arbetsyta för onlinedokument som är utformad för kreativt arbete. Det gör det möjligt för dig att samarbeta i realtid, tilldela uppgifter, skapa att-göra-listor och mycket mer.

Du kan skapa ett Paper-dokument från ditt Dropbox-konto på dropbox.com, Dropbox för mobila enheter eller Dropbox Paper-mobilappen. Vår Dropbox Paper-mobilapp finns tillgänglig på både iOS och Android.

Läs vidare för att lära dig allt om oss Dropbox Paper-appen för Android och iOS.

Vilken funktion erbjuder Dropbox Paper-mobilappen?

Dropbox Paper-mobilappen gör att du kan:

• Redigera befintliga Paper-dokument och skapa nya
  • Ta emot push-meddelanden
  • Komma åt offlinedokument
  • Snabbsökning
  • Dela dokument direkt från appen

Hur gör jag för att dela ett dokument från Paper-mobilappen?

Så här delar du ett dokument från Paper-appen för Android:

1. Öppna ett dokument.
  2. Tryck på delningsikonen (två personer).
  3. Skriv e-postadressen eller namnet på den person som du vill dela ditt dokument med.
  4. Tryck på skicka-ikonen (pappersflygplan).

Så här delar du ett dokument från Paper-appen för iPhone och iPad:

1. Öppna ett dokument.
  2. Tryck på "..."
  3. Tryck på Bjud in personer.
  4. Skriv e-postadressen eller namnet på den person som du vill dela ditt dokument med.
  5. Tryck på Skicka.

Kan jag redigera mina dokument offline med hjälp av Paper-mobilappen?

Ja, offlineredigering är tillgängligt för alla dokument som du tidigare har kommit åt i Paper-mobilappen.

Du kan läsa, redigera och kommentera utan internetanslutning. Ändrar synkning med Paper när du kommer tillbaka online. När du arbetar offline kommer du att se en banner på ditt dokument där det står Ingen internetuppkoppling (Android) eller Visa och redigera offline (iOS).

Var kan jag se alla mina meddelanden?

Alla meddelanden du får från Paper-mobilappen visas i fliken Meddelanden.

Hur organiserar jag Paper-dokument i mappar från min mobilenhet?

I Paper-mobilappar kan du bläddra i dina mappar, söka efter mappar med namn och få tillgång till allt mappmaterial. Du kan också lägga till dokument till en mapp. Gör så här:

1. Öppna ett dokument.
  2. Tryck på "" (vertikal ellips på Android) eller "..." (ellips på iPhone/iPad) längst upp till höger.
  3. Tryck på Flytta.
  4. Välj den mapp som du vill flytta dokumentet till.

I Paper-appen för Android kan du också skapa och byta namn på mappar.

Så skapar du mappar i Paper-appen för Android

1. Tryck på Bläddra (Paper-ikon) längst upp till vänster.
  2. Tryck på Mappar från rullgardinsmenyn.
  3. Tryck på ikonen för ny mapp (blå mapp) längst ner till höger.
  4. Skriv vad mappen ska heta.
  5. Tryck på kryssrutan längst upp till höger.

Så byter du namn på mappar i Paper-appen för Android

1. Tryck på Bläddra (Paper-ikon) längst upp till vänster.
  2. Tryck på Mappar från rullgardinsmenyn.
  3. Välj vilken mapp du vill byta namn på.
  4. Tryck på ”” (vertikal ellips) längst upp till höger.
  5.  Tryck på Ändra namn
  6. Skriv vad mappen ska heta.
  7. Tryck på kryssrutan längst upp till höger.
highlight icon

Obs! Du kan inte skapa eller byta namn på mappar i Paper-appen för iOS

Hur växlar jag mellan jobbrelaterade och personliga konton på Paper-mobilappen?

Om du har kopplat två Dropbox-konton kan du växla mellan dem i Paper-mobilappen.Gör så här:

1. Öppna Paper-mobilappen.
  2. Tryck på fliken Konto (personikon).
  3. Tryck på det kontonamn som du vill byta till.
highlight icon

Obs! Om du inte ser det konto du vill byta till måste du först ansluta ditt andra konto (personligt eller jobbrelaterat) genom att trycka på Lägg till konto