{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Presentationsläge

Använda presentationsläge

När du använder presentationsläge kan du presentera alla Paper-dokument i helskärmsläge. Följ dessa steg för att växla till presentationsläge:

1. Klicka på ikonen i dokumentet du visar.
  2. Klicka på Presentera.

Dokumentet öppnas i presentationsläge i en ny webbläsarflik.

Styra din presentation

När du använder presentationsläge kan du navigera i presentationen med hjälp av pilknapparna på tangentbordet. Om du vill se presentationen i helskärm klickar du på helskärmsikonen.

Åtgärd

Mac

Windows

Nästa bild → eller mellanslagstangenten → eller mellanslagstangenten
Föregående bild
Starta bildspel F5 eller ⌘ + Enter F5 eller Ctrl + Enter
Avsluta bildspel Esc Esc
Växla till svart skärm b b
Växla till vit skärm w w
Växla geno teman ⌘ + ⌥ + t Ctrl + Alt + t
Hjälp för kortkommandon ⌘ + / Ctrl + /

Bilder

Paper delar automatiskt upp dokumentet i bilder.

Om du vill välja var gränsen går mellan bilderna kan du lägga till en horisontell linje:

• Skriv --- och tryck på Enter

Om du till exempel har en punktlista kan hela listan visas på en bild:

• Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3
  • Punkt 4
  • Punkt 5
  • Punkt 6

Du kan lägga till en horisontell linje för att fördela punkterna i två bilder:

• Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3

• Punkt 4
  • Punkt 5
  • Punkt 6