Presentationsläge

Använda presentationsläge

När du använder presentationsläge kan du presentera alla Paper-dokument i helskärmsläge. Följ dessa steg för att växla till presentationsläge:

1. Klicka på ikonen i dokumentet du visar.
  2. Klicka på Presentera.

Dokumentet öppnas i presentationsläge i en ny webbläsarflik.

Styra din presentation

När du använder presentationsläge kan du navigera i presentationen med hjälp av pilknapparna på tangentbordet. Om du vill se presentationen i helskärm klickar du på helskärmsikonen.

Åtgärd

Mac

Windows

Nästa bild → eller mellanslagstangenten → eller mellanslagstangenten
Föregående bild
Starta bildspel F5 eller ⌘ + Enter F5 eller Ctrl + Enter
Avsluta bildspel Esc Esc
Växla till svart skärm b b
Växla till vit skärm w w
Växla geno teman ⌘ + ⌥ + t Ctrl + Alt + t
Hjälp för kortkommandon ⌘ + / Ctrl + /

Bilder

Paper delar automatiskt upp dokumentet i bilder.

Om du vill välja var gränsen går mellan bilderna kan du lägga till en horisontell linje:

• Skriv --- och tryck på Enter

Om du till exempel har en punktlista kan hela listan visas på en bild:

• Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3
  • Punkt 4
  • Punkt 5
  • Punkt 6

Du kan lägga till en horisontell linje för att fördela punkterna i två bilder:

• Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3

• Punkt 4
  • Punkt 5
  • Punkt 6