{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dropbox Paper: Återskapa tidigare dokumentversioner och markera kommentarer som olösta

Skapare och redaktörer av ett Dropbox Paper-dokument kan göra följande:

Användare med enbart behörighet att kommentera eller visa får inte återskapa ändringar eller markera kommentarer som olösta.

Så här ser och återskapar man tidigare versioner av ett Paper-dokument

Innan du börjar: Tänk på att om du återskapar en tidigare version av ett dokument så raderas nyare versioner från versionshistoriken. När du har återskapat en äldre version kan du alltså inte återgå till en nyare version.

Det går att ångra återskapande om inte dokumentet har redigerats efter att det återskapades (av dig eller någon annan). När redigeringar har gjorts går det inte längre att ångra, så kontrollera att versionen du återskapade är den version du vill ha innan du gör några ändringar i den.

Så här återskapar man en tidigare version av ett Dropbox Paper-dokument:

1. Öppna ett Paper-dokument.
  2. Klicka på ikonen (ikonen med tre punkter).
  3. Klicka på Dokumenthistorik.
  4. Under fliken Dokumentändringar finns en lista över tidigare redigeringar.
  5. Klicka på versionen du vill återskapa och sedan på Återställ till den här versionen.
  6. Klicka på Ångra till hit.

Så här ser och markerar man kommentarer som olösta

Obs! Du kan markera kommentarer som olösta endast om du har redigeringsbehörighet till Paper-dokumentet.

Markera kommentarer som olösta:

1. Öppna ett Paper-dokument.
  2. Klicka på ikonen (ikonen med tre punkter).
  3. Klicka på Dokumenthistorik.
  4. Under fliken Kommentarshistorik finns en lista över åtgärdade kommentarer.
  5. Rulla till kommentaren du vill markera som olöst och klicka på Markera som olöst.

Varför hittar jag inte en tidigare version i fönstret med dokumenthistorik?

För att Dokumentändringar ska synas i fönstret Dokumenthistorik ska redigeringen

• ha gjorts för minst 30 minuter sedan
  • omfatta mer än 500 tecken i dokumentet

Så här ångrar du efter att du har återskapat till en tidigare version

Ångra efter att du har återskapat till en tidigare version:

1. Gå tillbaka till fliken Dokumentändringar i panelen Dokumenthistorik.
  2. Klicka sedan på Ångra för att Avbryta ändringen och gå tillbaka till versionen före denna återställning.