Ändringar i kamerauppladdningar

Kamerauppladdningar är en funktion i Dropbox mobilapp som automatiskt säkerhetskopierar foton och videor från mobilen eller surfplattan.

Den 22 juli 2016 ändrar vi hur kamerauppladdningar fungerar på Dropbox Basic-konton. Från och med det datumet måste Dropbox Basic-användare installera Dropbox-klienten för att kunna fortsätta använda kamerauppladdningar.

Om du är Basic-användare utan att ha någon dator kopplad till ditt Dropbox-konto går det att aktivera kamerauppladdningar genom att göra något av detta:

• Koppla en dator: Ladda ner och installera Dropbox-klienten för att bättre hantera kamerauppladdningar. Det är enkelt att få åtkomst till, ordna eller ta bort foton du inte vill ha på Dropbox Basic-kontot.
  • Uppgradera till Dropbox Plus: Spara alla dina foton på samma ställe med 1 TB (1 000 GB) lagringsutrymme och få fler delningskontroller och andra praktiska funktioner.

Om du föredrar att inte koppla någon dator eller uppgradera till Dropbox Plus går det fortfarande att säkerhetskopiera vissa foton och videor genom att ladda upp dem manuellt på Dropbox.

Vanliga frågor om dessa ändringar i kamerauppladdningar.

Vad händer om jag inte kopplar någon dator eller uppgraderar till Plus före den 22 juli 2016?

Kamerauppladdningar stängs av från den 22 juli 2016 och nya foton och videor läggs inte automatiskt till i ditt konto. Det går att återaktivera kamerauppladdningar när som helst genom att koppla en dator till ditt Dropbox-konto eller genom att uppgradera till Dropbox Plus.

Vad händer med befintliga kamerauppladdningar?

Foton du redan har lagt till med kamerauppladdningar ligger kvar i Dropbox. De finns i mappen Kamerauppladdningar .

Varför ändras kamerauppladdningar?

När du laddar upp alla foton till Dropbox automatiskt kan Basic-kontots utrymme snabbt ta slut. Genom att koppla en dator till kontot kan du enkelt överföra foton och ordna dem på datorn så att du inte får slut på utrymme i din Dropbox.

Vad händer om jag laddar ned datorklienten eller uppgraderar till Plus efter den 22 juli 2016?

Det går att aktivera kamerauppladdningar när som helst på inställningsmenyn i Dropbox mobilapp. Kamerauppladdningar säkerhetskopierar sedan foton och videor som för närvarande finns på mobilenheten.

Vad händer om jag inte har någon dator eller inte vill uppgradera till Plus?

Om du inte kan koppla någon dator till Dropbox Basic-kontot går det att ladda upp foton manuellt till Dropbox med mobilen eller surfplattan. Då kan du välja exakt vilka foton du vill spara i Dropbox och i vilken mapp.

Läggs filer i min dator automatiskt till i Dropbox när jag laddar ner Dropbox-klienten?

Nej. Filer som lagras på datorn synkas inte automatiskt till Dropbox om du inte lägger till dem i din Dropbox-mapp.