Så här ändrar du inställningarna för mejlmeddelanden

Uppdaterat Nov 05, 2023
Vill du ändra dina inställningar för mejlmeddelanden kan du välja eller välja bort våra mejlnyhetsbrev, tips och kontomeddelanden.

Så här ändrar du inställningarna för mejlmeddelanden

Ändra inställningarna för mejlmeddelanden:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Meddelanden.
  5. Markera eller avmarkera kryssrutorna intill meddelanden som du vill ändra.

Så här avslutar du prenumerationer på e-postmeddelanden

Du kan sluta prenumerera på meddelanden genom att avmarkera kryssrutan intill meddelandet som du inte längre vill få.

Du kan också klicka på Avsluta prenumeration längst ner på ett mejl som du får från Dropbox för att sluta prenumerera på den typen av meddelande.