{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dela och spara skärmklipp med Dropbox

Om du tar många skärmklipp på datorn kan du använda Dropbox till att omedelbart spara och dela dem.

Obs! Den här funktionen är inte tillgänglig för Linux.

Visa instruktioner för:

Mac

• Ta ett skärmklipp av hela skärmen genom att trycka på Command-skift-3.
  • Ta ett skärmklipp av en del av skärmen genom att trycka på Command-skift-4Dra en rektangel över området med markören, eller tryck på mellanslag och klicka på ett fönster.

Den första gången du gör detta frågar programmet om du vill spara skärmklipp i din Dropbox. Klicka på Spara skärmklipp i Dropbox.

Användare av Dropbox Business: Om du har kopplat din personliga och arbetsrelaterade Dropboxkan du också välja vilken Dropbox du vill spara skärmklippen till. Du kan senare ändra inställningen under fliken Konto i klientinställningarna.

Efter detta sparar programmet automatiskt dina skärmklipp i en mapp som kallas Skärmklipp i din Dropbox-mapp. Den kopierar också en länk till skärmklippet som du omedelbart kan klistra in någonstans, till exempel i ett mejl eller ett Facebook-inlägg. Alla som klickar på länken ser ditt skärmklipp på en förhandsgranskningssida på Dropbox-webbplatsen.

Du kan alltid aktivera eller inaktivera den här funktionen i programinställningarna:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i menyfältet.
  2. Klicka på kugghjulsikonen och välj Inställningar … på menyn.
  3. Klicka på fliken Importera .
  4. Markera eller avmarkera Dela skärmklipp med Dropbox.

Windows

• Tryck på Print Screen för att spara skärmklippet i din Dropbox.
  • Tryck på Ctrl + Print Screen för att spara skärmklippet i din Dropbox och kopiera en länk till det skärmklipp som du omedelbart kan klistra in någonstans, till exempel i ett mejl eller ett Facebook-inlägg. Alla som klickar på länken ser ditt skärmklipp på en förhandsgranskningssida på Dropbox-webbplatsen.

Den första gången du gör detta frågar programmet om du vill spara skärmklipp i din Dropbox. Klicka på Spara skärmklipp i Dropbox.

Användare av Dropbox Business: Om du har kopplat din personliga och arbetsrelaterade Dropboxkan du också välja vilken Dropbox du vill spara skärmklippen till. Du kan senare ändra inställningen under fliken Konto i klientinställningarna.

Du kan alltid aktivera eller inaktivera den här funktionen i programinställningarna:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i menyfältet.
  2. Klicka på kugghjulsikonen och välj Inställningar … på menyn.
  3. Klicka på fliken Importera .
  4. Markera eller avmarkera Dela skärmklipp med Dropbox.