Hur delar jag foton med andra?

Dela enskilda bilder och videor

1. När du har loggat in på dropbox.com går du till photos.dropbox.com.
  2. Välj de foton och videor du vill lägga till. En blå ram och en bock visas på varje val.
  3. Klicka på knappen Dela foton eller Dela filer högst upp på sidan. Det går även att högerklicka på ett av de markerade objekten och välja Dela på popup-menyn.
  4. Ange namn på eller mejladresser till personer du vill dela med och klicka på Skicka. Eller klicka på Hämta länk för att kopiera länken och klistra in den på valfri plats.

Dela foton i ett album

Har du inte skapat något album tidigare? Läs hur du gör

1. När du har loggat in på dropbox.com går du till photos.dropbox.com.
  2. Klicka på Album och välj det album du vill öppna.
  3. Klicka på Markera alla.
  4. Klicka på Dela fotonuppe till höger.
  5. Ange namn på eller mejladresser till personer du vill dela albumet med. Eller klicka på Hämta länk för att kopiera länken och klistra in den på valfri plats.