{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hur länge sparar Dropbox mina raderade filer och annan information?

Dropbox sparar raderade filer och tidigare versioner av filer under en specifik tidsperiod i fall du vill återställa dem. Efter denna tidsperiod markeras de raderade filerna för borttagning i vårt system och rensas från våra servrar. De kan inte längre återställas.

Hur länge filer är tillgängliga för återställning beror på din Dropbox-plan:

• Användare av Dropbox Basic (kostnadsfritt) och Plus har 30 dagar
  • Dropbox Plus-användare som tidigare köpt utökad versionshistorik har ett helt år (detta tillägg är dock inte längre tillgängligt för köp)
  • Användare av Dropbox Professional och Business (Standard, Advanced, Enterprise eller Education) har 120 dagar på sig att återställa filer

Radera filer permanent

Du kan initiera rensning av filer från våra lagringsservrar omedelbart när du markerar filer för permanent radering.

Dropbox Business-användare:Möjligheten att radera filer permanent kan vara begränsad till teamets administratör.

Radera ditt konto

Om du raderar ett Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto börjar vi radera de Dropbox-filer du har i Dropbox efter 30 dagar. Är du användare i ett Dropbox Business-konto är det bara administratören som får inaktivera ditt konto och radera dina filer.

Se delen ”Bevarande” i vår Sekretesspolicy för mer information.