{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Återställ och återskapa raderade filer eller mappar i Dropbox

Avsnitt i den här artiklen:

Återskapa en raderad fil eller mapp

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Filer på den vänstra sidomenyn.
  3. Klicka på Borttagna filer i fältet till vänster.
  4. Sök efter den raderade filen eller mappen som du vill återställa och klicka på namnet.
  5. Klicka på Återskapa.

Du kan återställa filer som du har redigeringsåtkomst till. Filer som du bara har skrivskyddad åtkomst till visas på sidan Raderade filer, men du kan inte återställa dem.

Obs! Återställningarna kan ta tid om det är ett stort antal filer som ska återställas.

Återställ flera filer eller mappar

Har du ett Dropbox Basic (kostnadsfritt) eller Plus-konto, kan du återställa en fil eller mapp som raderats inom de senaste 30 dagarna. Har du ett Dropbox Professional- eller Business-konto, har du 120 dagar på dig att återställa raderade filer.

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Filer på den vänstra sidomenyn.
  3. Klicka på Borttagna filer i fältet till vänster.
  4. Leta upp de raderade filer eller mappar du vill återställa. Håll muspekaren över namnet på den raderade filen eller mappen du vill återställa och klicka på kryssrutan för varje objekt du vill återställa.
    • Obs! Det går att välja flera filer eller mappar samtidigt genom att klicka på kryssrutan.
  5. Klicka på knappen Återskapa för att återskapa den raderade filen eller mappen.

Raderade du en delad mapp? Det går att lägga till den på nytt i din Dropbox.

Se hur Dropbox gör det enkelt att återställa filer.

Jag raderade en delad mapp. Påverkar det andra som är medlemmar i den?

Det är bara ditt konto som påverkas när du raderar en delad mapp i Dropbox. Du lämnar den delade mappen när du raderar den. När du lämnar en delad mapp genom att radera den tas mappen bort från ditt konto, men andra har fortfarande åtkomst till den. Du kan när du vill lägga till mappen på nytt i ditt Dropbox-konto. Om du däremot raderar enskilda filer i en delad mapp tas de bort för alla som är medlemmar i den delade mappen.