{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Återskapa tidigare filversioner

Dropbox behåller ögonblicksbilder med alla ändringar av filerna i din Dropbox de senaste 30 dagarna (eller längre om du har Dropbox Business). Det går att återskapa äldre filversioner, raderade filer och att ångra raderingshändelser.

Avsnitt i den här artiklen:

Återgå till en äldre filversion på dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Välj den fil du vill se tidigare versioner av.
  3. Klicka på Versionshistorik på det högra sidofältets meny.
    • Du kan också klicka på (ikonen med tre punkter) intill filnamnet om du vill se fler alternativ.
  4. Välj en version för att förhandsvisa den.
  5. Klicka på Återskapa på den version du vill återskapa till.

Linux

Återgå till en äldre filversion på en Linux-dator

1. Högerklicka på filen.
  2. Välj Versionshistorik
  3. Följ anvisningarna för dropbox.com för att återställa till tidigare version eller återskapa en fil som tagits bort av misstag.

Macintosh

Återgå till en äldre filversion på en Mac-dator

1. Tryck på control på tangentbordet och klicka samtidigt på filen.
  2. Välj Visa tidigare versioner.
  3. Följ anvisningarna för dropbox.com för att återställa till tidigare version eller återskapa en fil som tagits bort av misstag.

Vista/Win7/Win8/Win10

Återgå till en äldre filversion i Windows-dator

1. Högerklicka på filen.
  2. För musen över Dropbox undermeny och välj Versionshistorik.
  3. Följ anvisningarna för dropbox.com för att återställa till tidigare version eller återskapa en fil som tagits bort av misstag.