Återskapa tidigare filversioner

Dropbox behåller ögonblicksbilder med alla ändringar av filerna i din Dropbox de senaste 30 dagarna (eller längre om du har Dropbox Business). Det går att återskapa äldre filversioner, raderade filer och att ångra raderingshändelser.

Avsnitt i den här artiklen:

Återgå till en äldre filversion på dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Högerklicka på filen och välj Versionshistorik.
    • Det går även att klicka på det vita utrymmet intill filnamnet för att markera det och sedan klicka på Mer för att visa alternativet Versionshistorik .
    • Har du raderat filen av misstag måste du först klicka på papperskorgsikonen för att visa alla raderade filer, högerklicka på filen och välja Återskapa … Klicka på Visa andra versioner i popup-fönstret som öppnas.
  3. Sök efter filversionen du vill få tillbaka.
  4. Välj Återskapa.

Återgå till en äldre filversion med Dropbox-ikonen

1. Klicka på Dropbox-ikonen.
  2. Klicka på Versionshistorik … i popup-fönstret.

Ett webbläsarfönster öppnas på dropbox.com med en fullständig lista över dokumentets alla filversioner. Följ anvisningarna på dropbox.com för att återställa till tidigare versioner eller återskapa en fil som tagits bort av misstag.

Visa instruktioner för:

Linux

Återgå till en äldre filversion på en Linux-dator

1. Högerklicka på filen.
  2. Välj Versionshistorik
  3. Följ anvisningarna för dropbox.com för att återställa till tidigare version eller återskapa en fil som tagits bort av misstag.

Macintosh

Återgå till en äldre filversion på en Mac-dator

1. Tryck på control på tangentbordet och klicka samtidigt på filen.
  2. Välj Visa tidigare versioner.
  3. Följ anvisningarna för dropbox.com för att återställa till tidigare version eller återskapa en fil som tagits bort av misstag.

Vista/Win7/Win8/Win10

Återgå till en äldre filversion i Windows-dator

1. Högerklicka på filen.
  2. För musen över Dropbox undermeny och välj Versionshistorik.
  3. Följ anvisningarna för dropbox.com för att återställa till tidigare version eller återskapa en fil som tagits bort av misstag.