Återskapa tidigare filversioner

Dropbox behåller ögonblicksbilder med alla ändringar av filerna i din Dropbox de senaste 30 dagarna (eller längre om du har Dropbox Business). Det går att återskapa äldre filversioner, raderade filer och att ångra raderingshändelser.

Avsnitt i den här artiklen:

Återgå till en äldre filversion på dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Välj den fil du vill se tidigare versioner av.
  3. Klicka på Versionshistorik på det högra sidofältets meny.
    • Du kan också klicka på (ikonen med tre punkter) intill filnamnet om du vill se fler alternativ.
  4. Välj en version för att förhandsvisa den.
  5. Klicka på Återskapa på den version du vill återskapa till.

Linux

Återgå till en äldre filversion på en Linux-dator

1. Högerklicka på filen.
  2. Välj Versionshistorik
  3. Följ anvisningarna för dropbox.com för att återställa till tidigare version eller återskapa en fil som tagits bort av misstag.

Macintosh

Återgå till en äldre filversion på en Mac-dator

1. Tryck på control på tangentbordet och klicka samtidigt på filen.
  2. Välj Visa tidigare versioner.
  3. Följ anvisningarna för dropbox.com för att återställa till tidigare version eller återskapa en fil som tagits bort av misstag.

Vista/Win7/Win8/Win10

Återgå till en äldre filversion i Windows-dator

1. Högerklicka på filen.
  2. För musen över Dropbox undermeny och välj Versionshistorik.
  3. Följ anvisningarna för dropbox.com för att återställa till tidigare version eller återskapa en fil som tagits bort av misstag.