Så här ändrar du ett lösenord som har löpt ut

Ibland gör vi lösenord ogiltiga som en förebyggande säkerhetsåtgärd. Om ditt lösenord har gått ut måste du uppdatera det innan du kan komma åt ditt Dropbox-konto igen. Du måste även uppdatera lösenordet om du vill koppla en ny dator, mobil, surfplatta eller API-program.

Om ditt lösenord har gått ut kommer du att se detta meddelande nästa gång du försöker att logga in på dropbox.com:

Så här ändrar du ett lösenord som har gått ut

För att uppdatera ett lösenord som gått ut måste du antingen återställa lösenordet via en kopplad enhet eller följa dessa instruktioner:

1. Öppna dropbox.com i webbläsaren.
  2. Prova att logga in med ditt ogiltiga lösenord.
  3. När du ser meddelandet ovan anger du den mejladress som är kopplad till ditt Dropbox-konto.
    1. Om du inte ser meddelandet ovan kan du gå direkt till sidan för lösenordsuppdatering.
  4. Klicka på Skicka mejl.
  5. Du bör få ett mejl med en länk för att ändra lösenordet. Klicka på länken i detta mejl och följ anvisningarna för att återställa ditt lösenord.

Notera

Vad mer kan jag göra för att hålla mitt Dropbox-konto säkert?

Dropbox låter ibland lösenord gå ut som en åtgärd för att skydda ditt konto. Förutom att återställa ditt lösenord finns det några ytterligare steg du kan vidta för att skydda dina data:

Vill du veta mer om andra sätt att hålla konton säkra kan du besöka vår sida om säkerhet och sekretess.