{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Jag förlorade åtkomst till min mejladress och kan inte ändra lösenordet. Hur gör jag?

Som med många onlinetjänster måste du ha en aktiv mejladress för att skapa ett Dropbox-konto. Dropbox kräver också att du har åtkomst till den här mejladressen för att ändra kontots lösenord. Den här säkerhetsåtgärden gör det möjligt för oss att skydda ditt konto mot obehörig åtkomst.

Om du har förlorat lösenordet till mejladressen för ditt Dropbox-konto kan vi inte hjälpa dig att återfå åtkomsten till kontot. Det finns dock olika sätt att återfå åtkomsten.

Återfå åtkomsten till Dropbox-kontot om du fortfarande har kontots lösenord

Om du har förlorat åtkomsten till mejladressen kopplad till ditt Dropbox-konto men fortfarande kommer ihåg ditt lösenord, försök att logga in på Dropbox-kontot och sedan omedelbart ändra mejladressen.

Kontakta e-postleverantören

Om du har förlorat åtkomsten till din mejladress (på grund av ett förlorat lösenord eller någon annan orsak) rekommenderar vi att du kontaktar e-postleverantören (ESP) för att återfå åtkomsten till ditt e-postkonto.

Endast e-postleverantören kan hjälpa dig att återfå åtkomst till din mejladress. Dropbox är inte e-postleverantör och kan inte kontakta sådana åt dig.

Återfå åtkomsten till Dropbox-kontot efter en automatisk återställning av lösenordet

Dropbox återställer ibland lösenord som en förebyggande säkerhetsåtgärd för att skydda konton. Ta reda på om detta är problemet med ditt konto genom att logga in på ditt Dropbox-konto på nytt och jämföra meddelandet du ser med det här felmeddelandet.

• Om du inte ser det här felmeddelandet och inte har åtkomst till mejladressen eller lösenordet till ditt Dropbox-konto kan vi inte hjälpa dig med att återfå åtkomst till det kontot
  • Om du ser det här felmeddelandet och redan har fått ett automatiskt svar från oss, svara på mejlet och meddela att du ser det här felmeddelandet

Återfå åtkomsten till Dropbox-kontot via en annan kopplad enhet

Har lösenordet för ditt personliga Dropbox-konto gått ut kan du återställa lösenordet genom att följa de här anvisningarna:

1. Prova att logga in på dropbox.com eller på Dropbox-appen med ditt utgångna lösenord.
  2. Klicka på Jag kan inte återställa mitt konto från den här sidan längst ner.
  3. Klicka på Ja.
  4. Klicka på Skicka meddelanden. Nu skickas meddelanden till alla kopplade enheter.
  5. Klicka på Detaljer när du ser meddelandet på den kopplade enheten.
  6. Klicka på Fortsätt (webb)  eller Ja (mobil).
  7. Ange din nya mejladress.
  8. Klicka på Skicka

Du får en länk för återställning av lösenord i inkorgen för din nya mejladress. Klicka på Återställ lösenord. Skriv sedan nytt lösenord och tryck på Skicka.

När du har återställt lösenordet ändras mejladressen för ditt Dropbox-konto till din nya mejladress.

Vad gör jag om inget av ovanstående fungerar?

Som vi tidigare nämnt i den här artikeln kan vi av säkerhetsskäl inte hjälpa dig att återfå åtkomst till kontot om du har förlorat åtkomst till mejladressen till ditt Dropbox-konto och inte känner till lösenordet. Endast din e-postleverantör (ESP) kan hjälpa dig att återfå åtkomsten till ett e-postkonto. Om din e-postleverantör kan hjälpa dig att återfå åtkomsten kan du därefter begära en återställningslänk för lösenordet till ditt Dropbox-konto.